25 / 04 / 2024

Boğaziçi Yönetim projeleri

Boğaziçi Yönetim projeleri

250 sitede yaklaşık 150.000 konuta hizmet vermekte olan Site Yönetim Müdürleri, 2014 yılını değerlendirme ve 2015 yılına hazırlanma amacıyla 3 gün süren yoğun bir programla Kocaeli Ness Convention Otelde bir araya geldi.

Boğaziçi Yönetim çalışanları engelleri kaldırmak için bir araya geldi!

Boğaziçi Yönetim A.Ş Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Terzi’nin katıldığı davete Boğaziçi Yönetim A.Ş bünyesinde engelli site yönetim personelleri ve bağlı oldukları Site Yönetim Müdürleri katıldı.

Boğaziçi Yönetim TOKİ Kuzey Ankara projesinin 16 etabın tamamını yönetiyor!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki TOBAŞ tarafından Ankara’da hayata geçirilen “Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi” nin 18. ve sonuncu etabında anahtar teslimleri devam ediyor

Boğaziçi Yönetim bir oyuncak da sizden kampanyasına katıldı!

Boğaziçi Yönetim bir oyuncak da sizden kampanyasına katıldı. Site Yönetimi'nde lider kuruluş olan Boğaziçi Yönetim "Suriyeli Çocuklar için Bir Oyuncak da Sizden" kampanyasında büyük çaba gösterdi.

Boğaziçi Yönetim Site Müdürleri asansör bakımı gündemi ile toplandı!

Marmara Bölgesinde yönetim hizmeti sunulan tüm sitelerim her ay mali ve idari işlerinin görüşüldüğü site müdürler toplantısında bu ay Asansör Bakımı ve Kontrolleri masaya yatırıldı.

Boğaziçi Yönetim tarafından 70 bin oyuncak Gaziantep'e doğru yola çıktı!

Boğaziçi Yönetim A.Ş bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atarak İstanbul’da site yönetim hizmeti verdiği 81 sitede savaş mağduru Suriyeli çocuklar için topladığı 70 BİN oyuncak bağışını düzenlenen törenle Gaziantep ‘ e uğurladı.

Ünal Yılmaz, İlhan Kartal'ı ziyaret etti!

Gümüşhane ilinin Kelkit ilçesi Belediye Başkanı Ünal Yılmaz Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal ı Makamında Ziyaret Etti.Yılmaz, Toplu Yapı Yönetiminin yıllardır Boğaziçi Yönetim A.Ş tarafından hakkıyla icra edildiğini açıkladı.

Star Towers, Terreace Mix ve Arterium Willas Boğaziçi Yönetim'e katıldı!

RDS ve Reform İnşaat Ortaklığında toplamda 679 konutun yer aldığı STAR TOWERS projesi, İnanlar İnşaat'ın TERRACE MİX projesi ve ARTERİUM WİLLAS Boğaziçi Yönetim A.Ş ailesine katıldı.

Boğaziçi Yönetim 20 Haziran'da genel kurul toplantısı gerçekleştirecek!

Site yönetiminde lider kuruluş olan Boğaziçi Yönetim A.Ş. tarafından sitesinde yapılan yazılı açıklamaya göre Boğaziçi Yönetim 20 Haziran 2014 tarihinde genel kurul toplantısı gerçekleştirecek.

4. Geleneksel Siteler Arası Futbol Turnuvası spor dünyasının şöhretlerini buluşturuyor!

İBB’nin profesyonel site yönetim hizmeti sunan iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş nin her yıl hizmet verdiği siteler arasında düzenlediği futbol turnuvası finalinde spor dünyasının şöhretleri biraraya geliyor.

Boğaziçi Yönetim Şubat ayı Site Müdürler Toplantısı Küçükçekmece'de gerçekleşti!

Her ay yönetim hizmeti sunulan sitelerim Mali ve de İdari İşlerinin görüşüldüğü aylık olağan site müdürler toplantısına bu ay da Küçükçekmece ilçesi ev sahipliği yaptı.

Ahmet Misbah Demircan Boğaziçi Yönetim Kartal Sevgi Yürüyüşü'ne katıldı!

Ahmet Misbah Demircan Boğaziçi Yönetim Kartal Sevgi Yürüyüşü'ne katıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve de Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal Düzenlenen Sevgi Yürüyüşünde Bir Araya Geldi.

Boğaziçi Yönetim A.Ş'den Van sporuna anlamlı destek!

Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal, VAN EDREMİT TOKİ spor kulübüne ihtiyacî olan toplam 350 parçadan oluşan ürünleri yönetici ve futbolcuların katıldığı tòrenle teslim etti.

Siteler arası dostluk karşılaşmaları berabere sonuçlandı!

Hidayet Türkoğlu Tesislerinde gerçekleşen Topkapı Merkez Evleri- Kiptaş Metrokent i karşılaşması 5-5 sonuçlanırken N Towers Sitesi -Başakşehir 5. Etap 7 - 7 lik beraberlikle sonuçlandı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Galata Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Galata Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Moda Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Moda Parkı Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. bugün Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sütlüce Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sütlüce Parkı Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi bugün Silivri'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şile Terminal Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şile Terminal Şubesi bugün Şile'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Yönetim projeleri Haberi

Boğaziçi Yönetim projeleri

Hali hazırda TOKİ, KİPTAŞ, ,AFAD, KENT KONUT, EMLAK KONUT, TOBAŞ gibi bir çok önemli iştirak kurumuna ve de Özel Sektöre ait bir çok tanınmış ve bilinen markaya yönetim hizmeti sunan Boğaziçi Yönetim A.Ş nin portföyünde bulundurduğu 250 sitede yaklaşık 150.000  konuta hizmet vermekte olan ekiplerin başlarında bulunan Site Yönetim Müdürleri, 2014 yılını değerlendirme ve 2015 yılına hazırlanma amacıyla 3 gün süren yoğun bir programla Kocaeli Ness Convention Otelde bir araya geldi.


Programın 2.günü Toplu Konut İdaresi(TOKİ) Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik , Toplu Konut İdaresi(TOKİ) Site Yönetimleri Şube Müdürü Hacı Bayram Buldur  ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ömer Arısoy katılarak birer selamlama konuşması yaptı.

Programın Açılış Konuşmasında Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal: 2014 yılının komşuluk  yılı olduğunu bu anlamda gerçekleştirilen...