25 / 04 / 2024

Site müdürleri 2015 için kampa girdi!

Site müdürleri 2015 için kampa girdi!

250 sitede yaklaşık 150.000 konuta hizmet vermekte olan Site Yönetim Müdürleri, 2014 yılını değerlendirme ve 2015 yılına hazırlanma amacıyla 3 gün süren yoğun bir programla Kocaeli Ness Convention Otelde bir araya geldi.



Hali hazırda TOKİ, KİPTAŞ, ,AFAD, KENT KONUT, EMLAK KONUT, TOBAŞ gibi bir çok önemli iştirak kurumuna ve de Özel Sektöre ait bir çok tanınmış ve bilinen markaya yönetim hizmeti sunan Boğaziçi Yönetim A.Ş nin portföyünde bulundurduğu 250 sitede yaklaşık 150.000  konuta hizmet vermekte olan ekiplerin başlarında bulunan Site Yönetim Müdürleri, 2014 yılını değerlendirme ve 2015 yılına hazırlanma amacıyla 3 gün süren yoğun bir programla Kocaeli Ness Convention Otelde bir araya geldi.


Programın 2.günü Toplu Konut İdaresi(TOKİ) Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik , Toplu Konut İdaresi(TOKİ) Site Yönetimleri Şube Müdürü Hacı Bayram Buldur  ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ömer Arısoy katılarak birer selamlama konuşması yaptı.

 

Programın Açılış Konuşmasında Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal: 2014 yılının komşuluk  yılı olduğunu bu anlamda gerçekleştirilen özverili çalışmaların meyvelerini topladıklarını sorumluluklarının bilincinde donanımlarını arttırdıklarını, özel sektöre ait bir çok sitede  hizmet verdiklerini ,2015 yılında ise bu sayının çokca artmasını bekleyerek bu gelişime ve değişime ayak uydurabilecek pratik ortak bir aklı uzman ekipleri ile birleştirmeyi hedeflediklerini üstünü çizerek ,İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadir Topbaş’ın yeni dönemde teşviki ve onurlandırması ile de yurtdışında ki projelerin hizmet alanlarına adlarını yazdıracaklarını belirtti .

 

Toplu Konut İdaresi(TOKİ)  Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik; Birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.Türkiye bu dönemin en büyük medeniyet ülkesi olacak.TOKİ 650 bin konut yaptı, 2023’e kadar hedefimiz 1 milyon konuta ulaşmaktır . 2 milyon 4bin kişi bu konutlarda oturuyor bu vatandaşların  en büyük memnuniyetinin evlerin sağlamlığı olduğunu dile getirdi.İnsanlara sürülebilir yaşam alanı sağlayan evler üretme gayretindeyiz.Düzenin oluşturulması ve nihayi yönetim hizmetinin verilmesi amacıyla Boğaziçi Yönetimin hizmet vermesi desteklenmelidir şeklinde konuştu.

 

Programın 2.gününün devamında ve Kurumsal Etkili İletişim ,Kurumsal İletişim ve NLP Uzmanı Davranış Bilimci Ümit Hakan  Bozkurt tarafından site yönetim müdürlerine yönelik Motivasyon Eğitimi verildi.      

                   

Boğaziçi Yönetim A.Ş Şirket Müdürlerinin konuşmalarıyla ve Hukuk Koordinatörü Zinnur Kaya tarafından verilen Hukuku Eğitimi ile devam eden programın son gününde kurumdan ayrılan personellere plaket verildi ve Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Aydın Kartalın kapanış konuşmasıyla program sona erdi.


Boğaziçi Yönetim


Geri Dön