29 / 03 / 2024

Boğaziçi Yönetim iletişim

Boğaziçi Yönetim iletişim

250 sitede yaklaşık 150.000 konuta hizmet vermekte olan Site Yönetim Müdürleri, 2014 yılını değerlendirme ve 2015 yılına hazırlanma amacıyla 3 gün süren yoğun bir programla Kocaeli Ness Convention Otelde bir araya geldi.

Boğaziçi Yönetim tarafından 70 bin oyuncak Gaziantep'e doğru yola çıktı!

Boğaziçi Yönetim A.Ş bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atarak İstanbul’da site yönetim hizmeti verdiği 81 sitede savaş mağduru Suriyeli çocuklar için topladığı 70 BİN oyuncak bağışını düzenlenen törenle Gaziantep ‘ e uğurladı.

Boğaziçi Yönetim 20 Haziran'da genel kurul toplantısı gerçekleştirecek!

Site yönetiminde lider kuruluş olan Boğaziçi Yönetim A.Ş. tarafından sitesinde yapılan yazılı açıklamaya göre Boğaziçi Yönetim 20 Haziran 2014 tarihinde genel kurul toplantısı gerçekleştirecek.

Boğaziçi Yönetim Site Yönetimleri Çocuk Şenlikleri Haftası sona erdi!

Boğaziçi Yönetim Aş Tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı çerçevesinde 23 Nisan Çarşamba gününün bulunduğu hafta boyunca sitelerde gerçekleşen çocuklara yönelik eğlenceler sona erdi.

Boğaziçi Yönetim Yıllık İstişare Toplantısı Başakşehir’de gerçekleşti!

Her sene yeni yılın ilk haftasında gerçekleşen Boğaziçi Yönetim A. Ş Genel Müdürlük çalışanlarının bir araya geldiği Yıllık İstişare Toplantısı Başakşehir’de gerçekleşti. Toplantıda Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal konuşma yaptı...

Muhafazakâr demokrat öncüleri platformu Boğaziçi Yönetim'i ziyaret etti!

Muhafazakar demokrat öncüleri platformu Mustafa Akdeniz başkanlığında çoğunluğunu siyasal bilimler öğrencilerinin oluşturduğu 12 kişilik bir grupla Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal'ı ziyaret etti...

Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı kararıyla 20 üniversitede toplam 26 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağlarbaşı Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Galata Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Galata Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Büyük Çamlıca Şubesi Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Moda Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Moda Parkı Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. bugün Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sütlüce Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sütlüce Parkı Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi bugün Silivri'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Yönetim iletişim Haberi

Boğaziçi Yönetim iletişim

Hali hazırda TOKİ, KİPTAŞ, ,AFAD, KENT KONUT, EMLAK KONUT, TOBAŞ gibi bir çok önemli iştirak kurumuna ve de Özel Sektöre ait bir çok tanınmış ve bilinen markaya yönetim hizmeti sunan Boğaziçi Yönetim A.Ş nin portföyünde bulundurduğu 250 sitede yaklaşık 150.000  konuta hizmet vermekte olan ekiplerin başlarında bulunan Site Yönetim Müdürleri, 2014 yılını değerlendirme ve 2015 yılına hazırlanma amacıyla 3 gün süren yoğun bir programla Kocaeli Ness Convention Otelde bir araya geldi.


Programın 2.günü Toplu Konut İdaresi(TOKİ) Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik , Toplu Konut İdaresi(TOKİ) Site Yönetimleri Şube Müdürü Hacı Bayram Buldur  ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ömer Arısoy katılarak birer selamlama konuşması yaptı.

Programın Açılış Konuşmasında Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal: 2014 yılının komşuluk  yılı olduğunu bu anlamda gerçekleştirilen...