25 / 04 / 2024

Boğaziçi Yönetim Yıllık İstişare Toplantısı Başakşehir’de gerçekleşti!

Boğaziçi Yönetim Yıllık İstişare Toplantısı Başakşehir’de gerçekleşti!

Her sene yeni yılın ilk haftasında gerçekleşen Boğaziçi Yönetim A. Ş Genel Müdürlük çalışanlarının bir araya geldiği Yıllık İstişare Toplantısı Başakşehir’de gerçekleşti. Toplantıda Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal konuşma yaptı...



Toplantıda konuşan Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal 2013’ü "Müşteri Memnuniyeti Yılı" ettiklerini ve bu konuda katedilen yolun büyüklüğünün hedeflenenin de ötesine geçtiğini belirtti ve 2014 yılını "Komşuluk Yılı" ilan ettiklerini açıkladı. Ayrıca Kartal Ekibine olan güveninin altını çizerek İstanbul’dan Türkiye’ye açıldıklarını Türkiye’den de Dünya’ya açılmayı hedeflediklerini ve de Boğaziçi Yönetim A.Ş nin bu vizyona sahip köklü bir kuruluş olduğunu ekledi.

Konuşmasına "Liderler doğru işi yapan, çalışanlar ise işlerini doğru yapan kişilerdir" sözleriyle devam eden Kartal; her Boğaziçi Yönetim A.Ş çalışanının kendi alanının en iyisi olduğunu bu potansiyelle verilen emeklerin birleşerek Boğaziçi Yönetim A.Ş  yi alanının lideri haline getirdiğini belirtti.



Geri Dön