28 / 03 / 2024

SİF İş Makinaları yıllık yetkili servis toplantısı Antalya’da düzenlendi!

SİF İş Makinaları yıllık yetkili servis toplantısı Antalya’da düzenlendi!

SİF İş Makinaları, 14 Ocak - 19 Ocak 2014 tarihleri arasında Antalya Cornelia de Luxe Resort’ ta yıllık yetkili servis toplantısını düzenledi. 2013 yılının en başarılı yetkili servislerine ödüller takdim edildi...



2013 yılının en başarılı yetkili servislerine ödüller takdim edilirken, yedek parçada en yüksek alım yapan 12 yetkili servis ise yurt dışı seyahati ile ödüllendirildi

 

STFA Yatırım Holding grup şirketlerinden SİF İş Makinaları, toplam 60 kişilik katılımla, 14-19 Ocak 2014 tarihleri arasında Antalya Cornelia de Luxe Resort’ta servis ortaklarıyla bir araya geldi. SİF İş Makinaları Satış Sonrası Hizmetler çalışanları ve yetkili servisleri, hep birlikte 2013 yılının değerlendirmesini yaparak, 2014 hedeflerini konuştular.

 

Yetkili servisler, yıllık toplantı kapsamında, ilk olarak 14 ve 15 Ocak tarihlerinde Eğitim Uzmanı Çetin Cinemre tarafından düzenlenen “Servis Ekonomisinin Yönetimi” seminerine katıldılar.

 

16-18 Ocak tarihleri arasında “Servis” ve “Yedek Parça” konuları kapsamlı olarak değerlendirilerek, SİF İş Makinaları’nın 2014 şirket hedeflerine değinildi. Ayrıca, 18 Ocak, Cumartesi günü ataşman demosu gerçekleştirildi. SİF İş Makinaları Genel Müdürü Cüneyt Divriş’in de katılımıyla 17 Ocak Cuma akşamı da gala yemeği gerçekleşti.

 

Toplantıya toplamda 31 servis ve 18 SİF İş Makinaları çalışanı katıldı. Tübisis, Shell, GMY, Ceytech ve PWC’den de yetkili isimler de toplantıda hazır bulundular. Ayrıca, JCB SSH Bölge Müdürü Mick Collins ve JCB Servis Bölge Müdürü Paul Smith yıllık servis toplantısına katılan önemli isimler arasında yer aldı.

 

Paintball, bilardo, bowling ve tavla turnuvası gibi eğlenceli oyunlar ve eğitici aktivitelerle renklenen yetkili servis toplantısında servislere ödüller sunuldu. 2013 yılı için ataşman alanında “En yüksek ciro yapan servis”, “En fazla çeşit alan servis”, “Bölgesindeki makina sayısına göre en fazla alım yapan servis”; yağ alanında “Tutar bazında en fazla yağ satışı yapan servis”, “Makina başına en fazla yağ alımı yapan servis” ve “Litre bazında en fazla yağ alımı yapan servis” ödüllendirildi. Ayrıca, yedek parçada en yüksek alımı yapan 12 yetkili servis de yurt dışı seyahati ile ödüllendirildi.

 



Geri Dön