24 / 04 / 2024

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nın ihalesi iptal edildi!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nın ihalesi iptal edildi!

Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nın ihalesi iptal edildi. ihaleyi iptal ettiklerini açıklayan Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, "Çok üzüldük" dedi. 




19 Aralık 2017 tarihinde ihalesi yapılan Bolu Gölcük Tabiat Parkı ihalesi iptal edildi. İhaleyi aylık 116 bin TL teklif eden Kurtuluş Tokcan kazanmıştı. Hürriyet Gazetesi'nden Aysel Alp'in haberine göre, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Arkadaşlarla karar aldık. Gölcük ihalesini iptal ediyoruz. Çok üzüldük" dedi. 


Partiye şikayet yağdı

İhaleye 12 firma katılmıştı. 19 Aralık’tan itibaren hem Cumhurbaşkanlığına hem de Ak Partiye Gölcük ihalesinin iptali için çok sayıda başvuru yapıldı.


"Çok üzüldük"

Başkan Yılmaz, ihaleyle ilgili sorumuza "Arkadaşlarla karar aldık. Gölcük ihalesini iptal ediyoruz. Çok üzgünüz. İyi niyetli kişileri hariç tutuyorum ama birileri, provakatörler bu ihaleyi ülke meselesi haline getirdiler. Biz bunu para için değil, Bolu’nun geleceği için yapıyorduk. Tek bir ağaç kesmeden, gerçekleştirecektik. Ama kötü niyetli kişiler, şov peşinde koşanlar oldu. Bu bizi çok üzdük" ifadelerini kullandı.

 


Geri Dön