24 / 04 / 2024

Gölcük Tabiat Parkı ihalesi bugün!

Gölcük Tabiat Parkı ihalesi bugün!

Gölcük Tabiat Parkı için ihale bugün saat 14.30'da yapılacak. 500 bin kişinin ziyaret ettiği, milyonlarca kişinin fotoğraf çektirdiği o evin bulunduğu Gölcük Tabiat Parkı için nefesler tutuldu.



Hürriyet Gazetesi'nden Aysel Alp'in haberine göre Bolu'nun doğal güzelliklerinden biri olan Gölcük Tabiat Parkı'nın konaklamaya açılmasına tepki gösteren Bolulular pazar günü eylem yapmıştı.

 

İhalesi bugün saat 14.30'da yapılacak Gölcük Tabiat Parkı için 7 yatırımcının şartname aldığı öğrenildi. Yatırımcıların ihaleye girebilmeleri için saat 14.00'e kadar dosyalarını ihale komisyonuna vermeleri gerekiyor. 

 
Milli parkta 19 odalı dağ köşkü ile 25 adet bungolov yapılacak. Tüm bunlar Göl Gazinosuyla birlikte özel işletmeye 22 yıllığına kiraya verilecek. 


Dağ köşkü ve bungolovlar için 16 aylık inşaat süresi tamamlandıktan sonra aylık kira bedeli ilk 5 yıl için 10 bin lira artı hasılattan yüzde 1 pay olacak. 5 yıldan sonra ise cirodan yüzde 1 pay olacak ve bu pay 20 bin liranın altında olamayacak. İhaleye katılanlar bu 20 bin lira üzerinden yarışacak. 

 Gölcük Gazinosu, inşaat yeri tesliminden bir yıl içinde ihaleyi kazanan firmaya verilecek. 
 


Geri Dön