20 / 04 / 2024

Veysel Eroğlu'ndan Gölcük Tabiat Parkı ihalesi açıklaması!

Veysel Eroğlu'ndan Gölcük Tabiat Parkı ihalesi açıklaması!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Gölcük Tabiat Parkı ihalesinin iptali ile ilgili açıklama yaptı. Eroğlu, "Planı onaylandı, nerede ne yapılacağı belli ancak rekabet şartları sağlanmadığı için belediye iptal etti" dedi. 



Geçtiğimiz günlerde yapılan Gölcük Tabiat Parkı ihalesi iptl edildi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gölcük Tabiat Parkı ihalesinin iptaline ilişkin açıklama yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Eroğlu, "Planı onaylandı, nerede ne yapılacağı belli ancak rekabet şartları sağlanmadığı için belediye iptal etti." dedi.


"İhale tepkiler olması üzerine değil, rekabet oluşmadığı için iptal edildi." diyen Bakan Eroğlu, açıklamasını şöyle sürdürdü:


"Orada yapılacak şey, Gölcük'te, Gölcük'ün içinde değil dışında, tamamen göl alanı dışında ağaçlar arasında çok küçük orman evleri yapmak. Bir pazar günü oraya gitmiştim, trafik sorunu var, vatandaş oturacak yer bulamıyor, tuvalet ihtiyacı var, çocuklu aileler çocuklarını emzirecek yer bulamıyor. Bu tip yerlerin sosyal donatılara ihtiyacı var. Uludağ'da yaptığımız gibi orman evleri yapılacaktı. Planı onaylandı, nerede, ne yapılacağı belli ancak rekabet şartları sağlanmadığı için belediye iptal etti. Biz tabiatı tahrip etmiyoruz. Yeniden ihaleye çıkılmaz herhalde. Bu konu belediyenin takdiri çünkü biz o alanı belediyeye tahsis ettik, kiraladık. Merak edecek bir şey yok, biz tabiatı en iyi şekilde koruyoruz."

 

 


Bolu Gölcük Tabiat Parkı'nın ihalesi iptal edildi!

 


Geri Dön