19 / 04 / 2024

Bolu Narven Termal Kasaba bir ayda 3 bin tapu sattı!

Bolu Narven Termal Kasaba bir ayda 3 bin tapu sattı!

Bolu'da 250 milyon dolarlık yatırımla kurulan Narven Termal Kasaba, bir ayda 3 bin tapu sattı. Geçen ay tanıtımı yapılan, Narven Termal Kasaba yatırımcıların gözdesi oldu.



Geçen ay tanıtımı yapılan, 250 milyon dolarlık yatırımla kurulan Narven Termal Kasaba yatırımcıların gözdesi oldu.


Bolu'da 450 bin metrekare alanda kurulan, 7 bin 200 yatak kapasiteli Narven'de kısa sürede 3 bin tapu satıldı. 


3 etaptan oluşacak projenin tamamı 5 yılda tamamlanacak. Sermayedarları arasında Erpiliç, Çarıkçı Grup, GLS Genel Lojistik A.Ş. ve Nalçacılar olan projeyle ilgili bilgi veren Narven Termal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necip Çarıkçı, projeden hisse almak isteyen kişilere vade imkânı da sunulduğunu söyledi. 


Çarıkçı'nın verdiği bilgiye göre, 1+1'den 4+1'e farklı büyüklükte daire ve villanın yer aldığı kasabada 1 haftalık hissenin peşin fiyatı 7 bin liradan başlıyor. Dönemine göre bu rakam değişkenlik gösteriyor. 


Anlaşmalı bankalar kanalıyla 24 ve 36 ay vadeli taksitlerle hisse satın alınabiliyor. 24 ay vadede en düşük fiyat 7 bin 500 lira, aylık taksitler ise 313 liraya geliyor. Projede bin 250 normal, 150 rezidans daire, 230 otel odası ve bir de evcil hayvan oteli yer alacak. Dünyada yedinci büyük pazar olan Türkiye termal pazarının hacmi bugün 1 milyar dolarlık bir büyüklüğe sahip. Bu rakamın 3 milyar dolara çıkacağı tahmin ediliyor. 


İbrahim Acar / Sabah




Geri Dön