25 / 04 / 2024

Bolu Narven Termal Kasaba satış rekoru kırdı!

Bolu Narven Termal Kasaba satış rekoru kırdı!

Türkiye'nin en büyük termal tesisi Narven, kısa sürede 4 bin tapu satışına ulaştı. Hisseli gayrimenkul sistemi ile satışı gerçekleştiren Narven, hem yurtiçinden hem de yurtdışından ilgi görüyor.



Bolu'da 7 bin 200 yatak kapasitesi ile yükselen Narven Termal Kasaba yoğun ilgi görüyor. Projede şimdiden 4 bin adet tapu satışı gerçekleştirildi. İlk etabı 2015 yılı Aralık aymda tamamlanması hedeflenen projenin inşaatı hızla devam ederken, 3 etaptan oluşacak projenin tamamı 5 yıllık bir sürede tamamlanacak. 


Erpiliç ile, Çarıkçı Grup, GLS Genel Lojistik A.Ş. ve Nalçacılar A.Ş.'nin 250 milyon dolar yatırımla inşa ettiği Narven Termal Kasaba'da hisseli gayrimenkul sistemi ile satışlar yapılıyor. 


Sistemle, bir gayrimenkulün sağladığı bütün hak ve sorumlulukları diğer normal adına sağlanıyor. Hisse satm alan kişi tapusunu yani hissesini satmadığı sürece ömür boyu kendisi; vefat etmesi durumunda da mirasçıları bu hakka sahip oluyor. Hisseli gayrimenkul üyeliği, hisseli gayrimenkul tapusu sayesinde devlet güvencesi altında kalıyor. 


Metrekaresi 7 bin TL


Narven Termal Kasaba'da daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre 7 bin TL ile 25 bin TL arasında değişiyor. Proje kapsamında, kasaba meydanı, villaları, rezidansı, oteli, fizik tedavi ve rehabilitasyon üniteleri, kongre merkezi ve sosyal donatılar yer alıyor.


Posta


Geri Dön