29 / 03 / 2024

bolu narven satış ofisi

bolu narven satış ofisi

Türkiye'nin en büyük termal tesisi Narven, kısa sürede 4 bin tapu satışına ulaştı. Hisseli gayrimenkul sistemi ile satışı gerçekleştiren Narven, hem yurtiçinden hem de yurtdışından ilgi görüyor.

Bolu Göynük'te 7 adet arazi ile 1 adet arsa yüzde 20 indirimle satılıyor!

Bolu Göynük Milli Emlak, Bolu ili, Göynük ilçesinde yer alan 7 adet arazi ile 1 adet arsayı peşinde yüzde 20 indirim veya 8 ay taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Bolu Göynük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Bolu Belediyesi kurumsal kiracılı iş yerini satışa çıkardı! İhalesi 4 Temmuz'da!

Bolu Belediye Başkanlığı, Büyükcami Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Bolu Gerede'de satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler hemen bakın!

Bolu ili Gerede Belediyesi, Bolu ili, Gerede ilçesi, Demirciler Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Bolu Gerede'de yer alan arsanın büyüklüğü ve fiyatı ne kadar? 

Milli Emlak Bolu Gerede'deki imarlı arsayı satışa çıkardı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bolu  ili Gerede ilçesi, Kabiller Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 2 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:50'de yapılacak.

Bolu Belediyesi'ndan arsa fırsatı! O ilçedeki arsayı satışa çıkardı!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez Aşağısoku Mahallesi'nde yer alan 2 bin 189 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde Bolu Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılacak.

Bolu Belediyesi 7 bin 436 metrekarelik arsayı satıyor! Arsa almak isteyenlere fırsat!

Bolu Belediyesi, Bolu Merkez'de yer alan 7 bin 436 metrekarelik arsayı satıyor. Peki arsanın fiyatı ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Bolu'da 14.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Paşaköy Mahallesi'nde yer alan arsayı 14 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bolu'da 88 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Berk Köyü'nde yer alan 3 adet arsayı 88 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Bolu Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 503'e ulaştı!

Bolu'nun önemli turizm tesislerinden biri olan Narven Termal Kasaba’da daire sayısı 408'den 503'e ulaştı.

Bolu'da 10.9 milyon TL'ye icradan satılık 13 gayrimenkul!

Bolu İcra Dairesi, Tabaklar Mahallesi'nde bulunan iş yeri binası ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 907 bin TL olarak belirlendi. 

Bolu Milli Emlak Müdürlüğü'nden satılık 44 adet daire!

Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 44 adet daireyi satışa çıkardı. Daire fiyatları 75 bin liradan başlıyor...

Bolu Bilim Koleji binası ve arsası 10.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Bolu 4. İcra Dairesi, Bolu ili, Merkez ilçesi, Karaköy Mahallesi 1764-1765 parselde yer alan okul binası ve arsasını 10 milyon 784 bin 151 TL'ye icradan satıyor... 

TMSF, Bank Asya'nın Bolu'daki fabrikasını 25.1 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Bolu Gerede'de yer alan fabrikasını satışa çıkardı.

bolu narven satış ofisi Haberi

bolu narven satış ofisi

Bolu'da 7 bin 200 yatak kapasitesi ile yükselen Narven Termal Kasaba yoğun ilgi görüyor. Projede şimdiden 4 bin adet tapu satışı gerçekleştirildi. İlk etabı 2015 yılı Aralık aymda tamamlanması hedeflenen projenin inşaatı hızla devam ederken, 3 etaptan oluşacak projenin tamamı 5 yıllık bir sürede tamamlanacak. 


Erpiliç ile, Çarıkçı Grup, GLS Genel Lojistik A.Ş. ve Nalçacılar A.Ş.'nin 250 milyon dolar yatırımla inşa ettiği Narven Termal Kasaba'da hisseli gayrimenkul sistemi ile satışlar yapılıyor. 


Sistemle, bir gayrimenkulün sağladığı bütün hak ve sorumlulukları diğer normal adına sağlanıyor. Hisse satm alan kişi tapusunu yani hissesini satmadığı sürece ömür boyu kendisi; vefat etmesi durumunda da mirasçıları bu hakka sahip oluyor. Hisseli gayrimenkul üyeliği, hisseli gayrimenkul tapusu sayesinde devlet güvencesi altında kalıyor. 


Metrekaresi 7 bin TL


Narven Termal Kasaba'da daire...