28 / 03 / 2024

Toki Turkuaz Polsan Evleri Nisan'da satış rekoru kırdı! 980 TL taksitle!

Toki Turkuaz Polsan Evleri Nisan'da satış rekoru kırdı! 980 TL taksitle!

Ankara Eskişehir yolunda, Çankaya üniversitesi karşısında bulunan TOKİ Turkuaz Polsan Evleri nisan ayında satış rekoru kırdı



 

 

Line LTD.Şirketi tarafından da en çok beğenilen proje seçilen son 60 dairenin kaldığı  Toki turkuaz polsan evleri Ankara’da yabancılar tarafından da  beğeni topluyor.

 

  Toki Turkuaz Polsan Konutları'nda daire satışlarının yüzde 97'i tamamlanmış bulunuyor. Tamamı oturuma açılmış olan Toki Turkuaz Polsan evleri, hem yatırım amaçlı hem de oturum amaçlı konut sahibi olmak isteyenlerin beklentilerini karşılıyor.  TOKİ  sağlamlığı ve güvencesi ile deprem yönetmeliğine uygun, tünel beton kalıp sistemi ile inşa edilmiş olan konutlarda mantolama ve ısı yalıtımı mevcut.   Yeşil alanları, çocuk oyun sahaları, otoparkları, çardakları ve insanın huzur bulacağı imar uygulamaları ile  Ankara  Eskişehir yolunda büyük beğeni toplayan Toki Turkuaz Polsan evleri ulaşım kolaylığı ile yaşayan bir sitedir.   TOKİ Turkuaz Polsan Evleri Satış Koordinatoru Yelda Barutçu ödeme şartlarını şu şekilde açıkladı; 10 bin peşin 980 TL taksitlerle satılan TOKİ Turkuaz Polsan konutlarında 2+1,3+1,4+1 daireler için peşin ödemelerde %40’a varan indirim kampanyası başlatan TOKİ Turkuaz Polsan evleri, 94 m2 den 192 m2 ye kadar farklı seçenekler sunuyor, alanlar 10 yıl sabit taksit ödeme imkânlarından yararlanabiliyor.    Ara ödemeninde bulunmadığı satışlarda her altı ayda bir memur maaş zammı uygulanmıyor.

 

0312 237 23 25http://www.emlakkonut.com.tr 

Geri Dön