24 / 04 / 2024

Bomonti Modern Palas'ta 320 bin dolara!

Bomonti Modern Palas'ta 320 bin dolara!

Extensa Grup tarafından inşa edilen Bomonti Modern Palas'ın inşaatı 9. katında. 2012 yılının Aralık ayında tamamlanması hedeflenen proje Şişli-Bomonti'de yer alıyor



15 kat, sadece 98 daire ve her gün değişen "rastlantısal" ve dinamik bir mimari cephe tasarımı Modern Palas, Bomonti'nin hızla değişen çehresine uygun, aynı zamanda mahallenin renk ve dokularıyla barışık bir tasarım ve yaşam tarzını öne çıkarıyor. Koyu kahverengi tonuyla zeminden başlayarak çatıya doğru beyazlayan bir cephe renk skalası binaya sakin ve zarif bir kimlik kazandırıyor. Üstelik özel hareketli panjur sistemi sayesinde Bomonti Palas her güne farklı bir görünüşle başlayacak. Dış cephedeki rastlantısallık, gün içerisinde binaya etkileyici bir dinamizm kazandıracak.

1+1 ve 2+1 konut tiplerinden meydana gelen Bomonti Modern Palas'ta 1+1 konutların alanları 66 metrekare ile 79 metrekare, 2+1 konutların alanları ise 107 metrekare ile 120 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 1+1 evlerin fiyatları 320 bin dolardan başlayarak 380 bin dolara kadar yükseliyor. 2+1 evlerin fiyatları ise 420 bin dolar ile 430 bin dolar arasında değişiyor.

Projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 70 oranında banka kredisi kullanabiliyor. Firma kendi bünyesinde müşteriye özel ara ödemeli ödeme seçenekleri sunabiliyor. Extensa Grup tarafından inşa edilen Bomonti Modern Palas'ın inşaatı 9. katında. 2012 yılının Aralık ayında tamamlanması hedeflenen proje Şişli-Bomonti'de yer alıyor.

Yüzölçümleri 66 metrekare ile 210 metrekare arasında değişen büyüklüklerde farklı tipte 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. Modern Palas'ta 98 adet itinayla planlanmış, yüksek kaliteli malzeme kullanılmış seçkin daire yeni ev sahiplerini bekliyor.

Yüksek standartlarda bir şehirli yaşam için her detay düşünüldü. Resepsiyon/Concierge hizmeti, 24 saat güvenlik, daire dışında konumlandırılan ayrı depolama alanları, bina altında 4 kat otopark alanı, teknik destek, apartman kat görevlisi, peyzaj, bina yönetim hizmeti Modern Palas'ta hayatınızı kolaylaştıracak. Hem de son derece düşük bir aidat karşılığında

Fonksiyonel kat planları, Extensa'nın aynı bölgedeki diğer projesi Extensa Bomonti Apartman'dan tanıdığınız yüksek inşaat ve malzeme kalitesi, bina tasarımında kullanılan özel enerji tasarrufu ve izolasyon teknolojileri ile Modern Palas, Bomonti'nin tam merkezinde size butik ve tıpkı ismindeki gibi modern bir yaşam sunuyor.

Tel: 212 296 8818
212 296 8896
www.extensa.com.tr


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön