19 / 04 / 2024

Bomonti The House Residence basın toplantısı 26 Şubat'ta!

Bomonti The House Residence basın toplantısı 26 Şubat'ta!

FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış'ın konsept, dizayn ve markasına imza attığı Bomonti The House Residence'ın detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 26 Şubat'ta gerçekleştirilecek.



FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış'ın konsept, dizayn ve markasına imza attığı Bomonti The House Residence ve The House Hotel projesi yaklaşık 1 yıl önce hayata geçirildi. 

FYP; lokasyon ve proje arasında mahalle duygusunu koruyan merkez noktadaki bölgelere ve bu lokasyonlara değer katan projelere imza atıyor.

Son zamanların en dikkat çekici lokasyonlarından Bomonti’yi birlikte deneyimledikten sonra, bir diğer projemizin yer aldığı, Galatasaray ile Galataport arasında yer alan sanat galerileri, restaurantlar, kafeler, oteller, sokak mağazaları ve yürüyüş alanları ile sıra dışı bir mahalle olan Tomtom'da bir geziye davet ediyor. 

Tomtom’da yer alan güzellikleri birlikte deneyimlerken Tomtom Corners projesinin de detayları bir öğle yemeğinde paylaşılacak. 

FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış Kurucusu Füsun Yılmaz Phillipson ev sahipliğinde, Bomonti’de Yenigün İnşaat üst yönetimi ve TomTom’da ise Krea Gayrimenkul üst yönetimi ile 26 Şubat'ta basın toplantısı gerçekleştirilecek. 


Geri Dön