05 / 05 / 2024

Bosch Serie 2 Tam Ankastre Paslanmaz Çelik Bulaşık Makinesi uygun fiyatlara satışta! 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch Serie 2 Tam Ankastre Paslanmaz Çelik Bulaşık Makinesi uygun fiyatlara satışta! 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesi almak isteyen kişiler en uygun ve en kaliteli bulaşık makinelerini soruşturmaya devam ediyor. İşte tam da bu esnada Bosch Serie 2 Tam Ankastre Paslanmaz Çelik Bulaşık Makinesi özellikleri ve kalitesiyle ön plana çıkıyor. İşte detaylar...



DAHA AZ SU, DAHA AZ ENERJİ, DAHA ÇOK PERFORMANS

ActiveWater™: Çevreci otomatik su tasarruf sistemi sayesinde maksimum verimlilik! Hedefli su dağıtımı, gelişmiş filtre teknolojisi, hızlı ısıtma ve yüksek pompa gücü su sirkülasyonunu artırır ve mükemmel neticeler elde etmenizi sağlar.

DAHA ÖNCE HİÇ DUYMADIĞINIZ ŞEKİLDE BULAŞIK YIKAMA

Konutların temiz tutulması zor olabilir. Evin sessiz tutulması bazen olanaksız gelebilir. EcoSilence Drive fonksiyonlu Bosch Serie 2 Tam Ankastre Paslanmaz Çelik Bulaşık Makinesi’nde düşük gürültülü emisyon ile yüksek performanslı temizlik sağlanır. EcoSilence Drive, sürtünme sesini en aza indiren, fırçasız, enerji tasarruflu bir motorla donatılmıştır ve daha yumuşak, daha sessiz bir çalışma sağlar. Artık temiz olduğu kadar sessiz de olan hanenizin tadını çıkarabilirsiniz.

10 YIL PASLANMAZLIK GARANTİSİ

Bosch, özel yüzey kaplamaları ve Bosch Serie 2 Tam Ankastre Paslanmaz Çelik Bulaşık Makinesi’nin içinde kullanılan çelik ile diğer malzemeler için ek teknolojiler geliştirerek, tüm bulaşık makinelerinin iç gövde paslanmazlık süresini 10 seneye çıkarmayı başardı. Artık bütün Bosch bulaşık makinelerinde, içten dışa doğru gerçekleşen paslanmalara karşı 10 senelik standart garanti var.

BOSCH SERİE 2 TAM ANKASTRE PASLANMAZ ÇELİK BULAŞIK MAKİNESİ’NİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

9.5 litre su tüketimi, D enerji verimliliği sahip Bosch Serie 2 Tam Ankastre Paslanmaz Çelik Bulaşık Makinesi’nde variospeed, yarım yük ve bardak koruma tekniği gibi özellikler bulunuyor.

BOSCH SERİE 2 TAM ANKASTRE PASLANMAZ ÇELİK BULAŞIK MAKİNESİ FİYATI NE KADAR? EN UYGUN NEREDE SATILIYOR?

10.550,00 TL: http://www.electrobeyazshop.com/

10.579,00 TL: http://www.aynigunkargo.com/

10.656,00 TL : N11/kapidakifirsat

10.689,00 TL: N11/ankaraprestij

AYRINTILAR İÇİN: http://www.bosch-home.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 4 Şubat 2023 tarihinde saat 05.30'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.81 Türk Lirası, euro 20.31 Türk Lirası, altının gramı ise 1128Türk Lirası değerindedir.

Bosch Serie 4 Yarı Ankastre Paslanmaz Çelik Bulaşık Makinesi 12.300 TL! Özellikleri neler? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik 6155 I Bulaşık Makinesi cazip fiyatlarla satışta! Arçelik bulaşık makinesinin özellikleri neler? 3 Şubat 2023...


Geri Dön