27 / 04 / 2024

Botanica İstanbul fiyatları ne kadar?

Botanica İstanbul fiyatları ne kadar?

Firma: Mutlu İnşaat-Ak Proje

Toplam 477 adet daireden oluşan Botanica İstanbul Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor. Proje 28 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Botanica İstanbul fiyatları ne kadar?



"Botanica İstanbul fiyatları ne kadar?" sorusunun yanıtı haberimizin devamında bulunuyor. Real Market, Marmarapark AVM ve Migros gibi alışveriş merkezlerine yakın konumda yer alan proje 7 blok halinde hayata geçiriliyor.


Yüzde 80'i yeşil alandan oluşan Botanica İstanbul Beylikdüzü 'nde 2 blok 1 oda 1 salon home ofisler için, 5 blok ise 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler için ayrıldı. 


Atatürk Havalimanına 10 dakika uzaklıkta, okul,  E-5, metrobüs durağı, TÜYAP fuar alanı, üniversite ve hastaneye 1 dakika yürüme mesafesinde yer alan Botanica İstanbul projesi 28 bin metrekare arsa alanına sahip. 


Mutlu İnşaat ve Ak Proje imzası taşıyan Botanica İstanbul Beylikdüzü 'nde spa merkezi, fitnes salonu, spor tesisleri, Türk hamamı, açık ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.


Botanica İstanbul fiyatları ne kadar?

Lansmana özel olarak yüzde 5 peşinatta, kalan bedel için 48 ay vade farksız taksit yapılan Botanica İstanbul'da dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Botanica İstanbul iletişim

Telefon: 444 70 61 

Web adresi: burasitambanagore.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön