26 / 04 / 2024

Botanika'dan Gloria basınçlı sprey!

Botanika'dan Gloria basınçlı sprey!

Bahçelerimizi daha canlı ve sağlıklı hale getirmek için Botanika, Gloria Basınçlı Sprey'i öneriyor



Botanika, Gloria Basınç Sprey'i bitki, çiçek ve yaprak üzerindeki böcek ve diğer bitki zararlılarına karşı etkin çözüm oluyor. Etkili ilaçlama yapılmasını sağlayan 5 litrelik Gloria Basınçlı Sprey'i, kuvvetli basınç pompası ve taşıma askısı ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Basınç göstergesi sayesinde güvenli kullanım olanağı sunuyor. 

Uzmanından tüyolar

Botanika Ürün Geliştirme Müdürü Erkan Şamcı, Ağustos döneminde ilaçlamaya karar vermenin ve ilaçlama zamanının belirlenmesinin önemine dikkat çekiyor. İlaçlamayı sabah çiy ya da kırağı ortadan kalktıktan sonra veya akşam serinliğinde yapılması gerektiğini belirten Şamcı, ilaçlamayı kuru, yağışsız ve sissiz havada yapılması gerektiğini de ekliyor. İlaçlama yaparken mümkünse yapan kişinin eldivenle ve varsa maskeyle kendini koruması gerektiğini de belirtiyor.

Konuyla ilgili basında yer alan haberler

Davetsiz misafirlere spreyli çözüm

Yanlış zamanlamalarda yanlış yöntem ve uygulamalarla yapılan ilaçlamalar hem size hem de bahçenizde çiçek, ağaç ve diğer bitkilere zarar verir. Botanika'nın satışa sunduğu Gloria Basınç Spreyi bitki ve çiçeklere gelen davetsiz misafirlere karşı etkili. Botanika Ürün Geliştirme Müdürü Erkan Şamcı, ilaçlamayı sabah çiy ya da kırağı ortadan kalktıktan sonra veya akşam serinliğinde yapılması gerektiğini belirtiyor.
Sabah Emlak


Geri Dön