25 / 04 / 2024

Boya üreticileri Paintistanbul'da buluşuyor!

Boya üreticileri Paintistanbul'da buluşuyor!

Boya üreticileri, Paintistanbul'da buluşacak. Paintistanbul Fuarı 23-25 Ekim tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek.Paintistanbul 2014 fuarı kapsamında Boya Sanayi, Hammadde ve Yardımcı Maddeler Kongresi düzenlenecek.




Avrupa'nın en büyük 5'inci boya üreticisi konumunda yer alan Türkiye, diinya boya pazarından aldığı payı artırmak için ihracatta önemli adımlar atmaya hazırianıyor.Dünya boya pazarından %2 pay alan boya sektörü 23 Ekim 2014 tarihinde Yeşilköy'de düzenlenecek Paintistanbul Fuarı'nda bir araya gelecek. Fuarda. 

fonksiyonel boy ahır. 

su bazlı boyalar, inşaat boyaları, otomotiv boyaları, sanayi boyalan. matbaa mürekkepleri, yapıştırıcılar, izolasyon malzemelerinin yanı sıra inovatif ürünlere de yer verilecek. Boya sanayicilerinin yeni pazarların kapılarını arayacağı fuar. Boya Sanayicileri Demeği ( BOSAD) ve CNR Ekspo Fuarcılık iş birliğinde Ekonomi Bakanlığı ve KOSGEB desteğinde düzenlenirken, Paintistanbul'da uluslararası alıcılarla sektör temsilcilerinin bir araya gelmesi hedefleniyor



Anayurt


Geri Dön