25 / 04 / 2024

Boydak Holding 2017'de Avrupa'da 100 mağazaya ulaşacak!

Boydak Holding 2017'de Avrupa'da 100 mağazaya ulaşacak!

Boydak Holding çatısı altında faaliyet gösteren İstikbal, Avrupa'nın 75'inci, Fransa'nın 15'inci mağazasını Strasbourg'da açtı. Holding, mağaza açılışlarına Münih, Duisburg, Hannover ve Berlin'de devam edeceklerini belirtti.



Boydak Holding çatısı altında faaliyet gösteren İstikbal, Fransa'da 15'inci mağazasını Strasbourg'da açtı. Avrupa'nın da 75'inci mağazası olan, İstikbal Strasbourg mağazası, Vendenheim Bölgesi'ndeki Zone Commercial'de Fransa'nın ve dünyanın önemli mobilya zincirleriyle aynı bölgede yer alıyor.


Hedeflerinin 2017 yılında Avrupa'da 100 mağazaya ulaşmak olduğunu söyleyen Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak, “Boydak Holding olarak lokomotif sektörümüz mobilyada hem yurtiçinde hem yurtdışında büyümeye devam ediyoruz. Özellikle Avrupa'nın önemli şehirlerinde, büyük metrekarelerde perakende satış noktalarımızın olmasından gurur duyuyoruz.” diye konuştu. Kurulduğu günden bu yana lider marka olan İstikbal'in mobilya sektörüne her zaman yön verdiğini dile getiren Bekir Boydak, “Tüketici alışkanlıkları ve davranışlarındaki hızlı değişim ve gelişim, mobilya trendlerinin de geçmişe göre daha hızlı değişmesi sonucunu doğurdu. Bu gelişimi ve değişimi yakından takip eden İstikbal markamız, ihtiyaçlara anında cevap vererek tüketicinin gönlünde taht kurdu. Bugün hem yurtiçinde hem de yurtdışında tercih edilen bir marka olmamızın nedeni tüketicileri iyi anlayıp ürünlerimiz ve hizmetimizle isteklerine cevap verebilme kabiliyetimizdir.” ifadelerini kullandı.


Mağaza açılışlarına Münih, Duisburg, Hannover, Berlin olarak devam edeceklerini belirten Bekir Boydak, “Boydak Holding olarak lokomotif sektörümüz olan mobilyada hem yurtiçinde hem yurtdışında büyümeye devam ediyoruz. Özellikle Avrupa'nın metropollerinde, büyük metrekarelerde perakende satış noktalarımızın olmasından gurur duyuyoruz. İstikbal olarak Avrupa'daki mağazalaşma faaliyetlerimiz kapsamında hedefimiz ise 2017 yılında Avrupa'da 100 mağazaya ulaşmak. İstikbal olarak bu hedef doğrultusunda açılışlarımıza Münih, Duisburg, Hannover, Berlin olarak devam edeceğiz.” dedi. Mağaza açılışlarına Boydak Holding CEO'su ve İstikbal Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak da Kosova'daki İstikbal mağazasının açılışında 2015 yılının sonuna kadar 46 yeni mağaza açmış olacaklarını belirtmişti.


Zaman


Geri Dön