25 / 04 / 2024

Boydak Holding İDO'nun işletmesini almayı planlıyor!

Boydak Holding İDO'nun işletmesini almayı planlıyor!

Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından özelleştirilecek İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) işletmesini incelemeye aldıklarını bildirdi...



İstikbal Regina Mağazasının açılışına katılmak üzere Antalya’ya gelen Boydak Holding Üst Yöneticisi Memduh Boydak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından satışa çıkartılan İDO ile ilgili ön tanıtım dosyasını aldıklarını belirtti. İDO ihalesinin birkaç aya kadar yapılacağını ve dosyayı incelediklerini belirten Boydak “İDO’yu inceliyoruz ama karar vermiş değiliz henüz. İcra kuruluyla da bu konuyu henüz görüşmedik” dedi.

Boydak Holding’in 2011 yılı hedeflerinin henüz tam olarak ortaya konulmadığını belirten Boydak, ancak hedeflerinin büyüme endeksli olduğunu kaydetti. 2011 yılı büyüme hedeflerinin yüzde 10’un altında olamayacağını ifade eden Boydak, “Bu yıl Boydak Holding bütününde 430 milyon dolarlık ihracat olacak. 150 milyon mobilya, 120 milyon civarında kablodan var. 100 milyon civarında da tekstil ihracatımız var. Demir çelik ihracatımız da var” dedi.
Radikal


Geri Dön