18 / 04 / 2024

Boydak'ın Kayseri OSB'deki yeni binasına konser salonu yapıldı

Boydak'ın Kayseri OSB'deki yeni binasına konser salonu yapıldı

Boydak Holding’in, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde yaptırdığı yeni holding binasının son iki katına çalışanları için dünya standartlarında 400 kişilik konser ve konferans salonu yaptırdığı bildirildi



Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, fedakarane çalışan tüm ekip arkadaşlarının sosyal ve kültürel yönden ihtiyaçlarını gidermek amacıyla yeni yaptırdıkları holding binasının son iki katını konser ve konferans salonu olarak dizayn ettirdiklerini söyledi. 2010 yılı hedeflerini yıl sonu gelmeden tutturduklarını, bu başarıyı tüm
çalışanları ile kutlamak için konferans salonlarında motivasyon gecesi düzenlediklerini kaydeden Boydak, şunları söyledi:
"Güzel bir toplantı ve konferans salonumuz var. Burayı artık kültür ve sanat amaçlı değerlendirmek istiyoruz. Daha önce Erciyes Üniversitesinden gelen bir grup, çalışanlarımıza 1 ay boyunca tiyatro gösterisi sundu. Ayrıca Kayserimizin mahalli sanatçılarından biri burada bir konser verdi. Bugün de TRT Akşam Sefası programının sanatçılarını ağırladık. Çalışanlarımızın aileleriyle birlikte bugün ’Biz bize Buluşmaları’nın ilkini gerçekleştirdik. Bu tip programları sık sık yapmaya devam edeceğiz." Holding binalarını yaklaşık 2 yıl önce yaptırdıklarını, güzel bir toplantı, konferans ve konser salonları bulunduğunu, bu salonda da 400 kişiyi ağırladıklarını kaydeden Boydak, sözlerini şöyle tamamladı: "Daha önce Erciyes Üniversitesinden gelen bir grup 1 ay boyunca tüm
fabrika çalışanlarımıza tiyatro gösterisi sunmuştu. Ayrıca Kayserimizin mahalli sanatçılarından biri burada bir konser vermişti. Bu salonda TRT sanatçıları ile birlikte olmaktan ayrıca mutluluk duyuyoruz. 30’un üzerinde şirketimiz var, tüm fabrikalarımızdaki arkadaşlarımız yoğun bir yıl geçirdi. Fuarlardan fuarlara koştular. Kampanyalardan kampanyalara koştular. En aşağıdaki birimlerimizle en üst birimimizde çalışan tüm arkadaşlarımız güzel bir çalışma sergilediler. 2011 yılının 2010 yılından daha başarılı geçeceğine inanıyoruz."

İŞÇİLER MEMNUN
Boydak Holding’e bağlı Boyteks firmasında işçi olarak çalışan Hürmüz Kılıç, eşi ve çocuklarıyla beraber patronlarıyla birlikte konser dinlemekten büyük haz aldığını belirterek, "Eşlerimizle birlikte böyle güzel bir organizasyonda patronlarımızla beraber olduğumuz için çok mutluyuz. Hem her kademeden yöneticimizle birlikte olmaktan hemde organize sanayi gibi bir yerde böyle bir organizasyonun bizlere sağlanması bizim için çok mutluluk verici. Şehirde kültür sitelerinde olacak bir faaliyeti alıp da sanayide işyerimize getirmek bence çok güzel bir fikir. Bunu bize sağlayan Boydak ailesine ayrıca teşekkür ederiz" diye konuştu.
İstikbal Mobilya’da sistem geliştirme mühendisi olarak çalışan Banu Tuna’da, "Bu tür etkinliklerin olmasından dolayı gerçekten çok mutluyum. Hem ilimiz hemde organize sanayi bölgesi için her zaman ilkleri yapıyoruz ve bunun devamının geleceğini düşünüyorum. Eşimle birlikte buradayım ve bundan da çok mutluyum açıkçası. Bu tür kültür sanat etkinliklerinin devam etmesini istiyoruz" dedi.

TRT SANATÇILARI
Boydak Holding’in motivasyon programında sanatçı arkadaşları ile konser veren TRT İstanbul Radyosu sanatçılarından Alp Arslan da, Boydak Holding’in yönetim binasında yapılan salonun çok profesyonel bir şekilde yapıldığını belirterek, şunları söyledi:
"Anadolu’nun merkezinde bir sanayi sitesinde muhteşem bir salon görmek beni hayretler içinde bıraktı. Burada konser vermekten de ayrıca büyük bir haz duydum. Her türlü konser, tiyatro ve konferans niteliğinde kullanılabilecek bir salon. Çok güzel bir salon. Ses, ışık, sahne tasarımı mükemmel. Zaten tesisin içinde her şey mevcut. Her şeyden önemlisi işadamlarının çalışanlarını düşünmesi çok güzel. Gerçekten her şey mükemmel. Keşke tüm yöneticiler yanında çalışanlara böyle değer verse. Onlar da kendi şirketleri evleri gibi çalışırlar işlerinde. Çok güzel bir organizasyon bence." Sanatçı Tuğçe Pala da, sanata ve sanatçıya vermiş oldukları değerden dolayı ve kendi işyerlerinde çalışanları düşündükleri için Boydak Holding’e teşekkür ettiğini söyledi.
Pala, bu tip organizasyonların ve mekanların diğer sanayicilere de örnek olması temennisinde bulundu. Sanatçı Ayşen Birgör de, hayatında ilk defa bir sanayi tesisinde muhteşem bir salonda konser verdiğini kaydederek, "Elbette ki bir sanayi bölgesi içinde
konser vermiş olmaktan öte bu şekilde kaliteli ve yüksek standartlarda bir şeyler yapılmış olması çok güzel bir durum. Hacı Boydak beye çok teşekkür ediyoruz. Bizim gibi sanatçılara böyle muhteşem bir konser salonu açmaları muhteşem bir şey" dedi.
Boydak Holding binasının son 2 katında bulunan salonda gerçekleştirilen ’Biz bize buluşmaları’nın ilkine katılan her kademedeki çalışana, konser arasında kestane tatlısı ve çiğ köfte gibi değişik tatların ikramı da yapıldı. Programın açılışında şiirler okuyan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, çalışanlarıyla birlikte "Türkiyem" şarkısını da söyledi.

AA


Geri Dön