23 / 04 / 2024

Boyner Grubu, T-Box ile yeni mağazalar açacak!

Boyner Grubu, T-Box ile yeni mağazalar açacak!

Boyner Grubu, sıkıştırılmış kutularda vitrine çıkardığı T-Box markasını orta gelir grubuna yönelik hazırgiyim zinciri haline getiriyor. Mart ayında mağazaları açılacak T-Box, aynı segmentteki LCW ve Defacto gibi devlere rakip olacak



Boyner'e ait Ay Marka Mağazacılık çatısı altında bulunan T-Box, grubun alt ve orta gelir grubuna hitap eden ilk markası olmaya hazırlanıyor. Genç yaştaki tüketici grubuna hitap edecek markanın 'casual' denilen günlük giyime uygun koleksiyonu 500- 600 metrekarede açılacak mağazalarda sergilenecek. T-Box'ın sıkıştırılmış ürünlerinin satışına ise mağazalarda devam edilecek. Cem Boyner, çarşı mağazalarından sonra, T-Box'ı da dönüştürmüş olacak. Önceki gece iki sezon için anlaştıkları Sienna Miller'lı 3D defilesi öncesinde sorularımızı yanıtlayan Ay Marka Genel Müdürü Eren çamurdan, 9 aydır C segmentinde yer alacak marka ve koleksiyonu için çalıştıklarını söyledi. Markanın ismiyle ilgili bilgi vermekten kaçınan çamurdan, 'Mart ayında yeni line'ımızla tüketicilerin karşısına çıkacağız. 15 Mart- 15 Nisan tarihlerinde yapılacak mağaza açılışıyla markayı hızlı bir tanıtım sürecine sokacağız' dedi.

46 MAĞAZA AçACAK
2011 yaz ve kış sezonu için Network'un yeni yüzünün Sienne Miller olduğunu belirten çamurdan, bu yıl yüzde 46 büyüme hedeflediklerini söyledi. Geçen yılı yüzde 36 büyümeyle kapattıklarını dile getiren çamurdan, 'Yeni koleksiyonla birlikte 46 mağaza açacağız' dedi. Bu yıl Network'tan sonra en iyi performansı yapan markanın Que olduğunu belirten çamurdan, 'QUE'nin büyümesini kontrol altına alamıyoruz. şžu an QUE'de 3 mağaza var. Hedefimiz yıl sonuna kadar bu sayıyı 8'e çıkarmak. İç pazar QUE'ya çok yayılma şansı vermiyor. O yüzden Que'yi yurtdışına açacağız. Dubai, Mısır, Kuveyt, Rusya gibi ülkelerde 8-12 arasında mağaza açacağız' dedi.

Boyner'e giremeyen sitesine girecek
İNTERNET satışlarına da başlayacak grubun e-ticaret için kurduğu Fırsat Elektronik adlı şirketin başına getirdiği Kaan Dönmez, 'Boyner' tarzında internet satışına başlayacaklarını söyledi. 15 gün sonra faaliyete geçecek shopuspokus adlı internet sitesine Boyner mağazalarında yer almayan markaları da alacaklarını belirten Dönmez, '5 yılda bu kanaldan milyar dolarlık cirolar göreceğiz' dedi.
Sabah/PINAR çELİK

 


Geri Dön