25 / 04 / 2024

Pereja, İstanbul'da yeni mağaza açacak!

Pereja, İstanbul'da yeni mağaza açacak!

Yatırımlarına devam eden Pereja bu yıl hem İstanbul'da hem diğer illerde yeni mağazalar açacak...



Pereja, Türkiye'nin en eski kolonya markalarından biri. Neredeyse bir asırlık geçmişe sahip. Kolonya olarak başlayan yolculuk bugün bambaşka bir boyut kazanmış.

Para'da yer alan habere göre, Pereja İleri Kimya Sanayi A.Ş., başta kolonya parfüm vücut spreyi, oda ve kumaş spreyi gibi kokulu ürünlerin yanı sıra sabun, şampuan, vücut losyonu kişisel bakım ve kozmedik ürünleri üretimi yapıyor. Ürün çeşitliliği ile bugün Türk kozmetik endüstrisinin lider kuruluşlarından biri konumunda. Türkiye'de il limon kolonyası markasına adını veren Pereja, ayrıca Sandy markası ile ilk sıvı sabunu üreterek sektöre ilkleri kazandırdı.

Pereja, İstanbul da yeni mağaza açacak!

Yıllarca İstanbul Bahçelievler'de üretim yapan firma, şimdi Edirne Organize Sanayi Bölgesi'nde 25 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 100 bin metrekarelik fabrikasında faaliyet gösteriyor. Pereja, 2019'da  İzmir  Çeşme Sheraton Otel'de tüm ürünlerinin satıldığı konsept bir mağaza açmıştı. Bahçelievler'de eski fabrikanın bulunduğu yerde de yıllardır bir mağazaları bulunuyordu. Öğrendiğimize göre Pereja yönetimi mağazacılığı sevmiş. Önce Üsküdar'da bir mağaza açılmış. Yılın hemen başında da Kadıköy'de yeni bir mağaza açılışı yapılmış. Mağazalar bununla da sınırlı kalmayacakmış. Bu yıl hem İstanbul'da hem diğer illerde yeni Pereja mağazaları açılacakmış.


Geri Dön