28 / 03 / 2024

Saat & Saat üç yeni mağaza açacak!

Saat & Saat üç yeni mağaza açacak!

Saat & Saat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, “Bu yıl Metropol İstanbul, İstinye Park İzmir ve Konya’da üç yeni mağaza açacağız" diyor...



25 yıllık geçmişe sahip olan Saat & Saat bugün Maurice Lacroix, Versace, Emporio Armani, Gc, Guess, Michael Kors, Fossil, Tommy Hilfiger, Diesel, Armani Exchange, Marc Jacobs, DKNY, Skagen gibi dünyaca ünlü 30'a yakın markanın Türkiye distribütörü.

Şirket, 120 mağaza, 140 satış noktası ve 400 bayisiyle faaliyetlerine devam ediyor.

Ekonomist'te yer alan habere göre; Bu yıl da büyümeye devam edeceklerini söyleyen Saat & Saat Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, “Saat & Saat en büyük mağazasını bu yıl İstanbul Havalimam’nda açtı. 203 metrekare alana sahip mağaza amiral gemimiz olacak. Ayrıca bu yıl Metropol İstanbul, İstinye Park  İzmir  ve Konya’da üç yeni mağaza açacağız” diyor. Saat sektörünün dünya genelinde 40 milyar dolar Türkiye'de ise 240 milyon dolar seviyelerinde bir büyüklüğe ulaştığını söyleyen Ramazan Kaya, sektörün en önemli sorunun ise sahte saat olduğunu vurguluyor. Kaya, “Sahte ürünler birçok internet sitesi vasıtasıyla orijinal diye satılıyor.

Bu sorunun önüne geçmek için gerekli mercilere başvurularımızı yapıyoruz” diye konuşuyor.


Geri Dön