28 / 03 / 2024

Boztepe Yapı 2014 sonuna kadar yeni projelerine başlayacak!

Boztepe Yapı 2014 sonuna kadar yeni projelerine başlayacak!

İstanbul'un eski ve en değerli lokasyonlarında projeler geliştirmeyi hedefleyen Boztepe Yapı, özellikle Üsküdar'da Salacak ve Sultantepe ile Kadıköy'de Koşuyolu Acıbadem ve Suadiye semtlerinde iddialı projelerle geliyor.



İnşaat ve gayrimenkul sektöründe, ulusal ve uluslararası birçok platformda 1996 yılından beri mimarlık ve mühendislik sunan ve sektörün önde gele projelerine imza atan İnşaat Mühendisi Halil İbrahim Boztepe ve Mimar Serkan Boztepe, mimarlık ve mühendislik hizmetlerini sürdürmenin ve geliştirmenin yanı sıra İstanbul'un merkezleri semtlerde gayrimenkul projeleri geliştirmek için artık Boztepe Yapı çatısı altında faaliyet gösterecek.


Mühendislik, mimarlık, iç mimar, mobilya ve inşaat konularında deneyimlerini ve yeteneklerini birleştirerek Boztepe Yapı çatısı altında gayrimenkul geliştirme ve pazarlama alanında hizmet vereceklerini belirten Boztepe Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Boztepe "Sektörde uzun yıllardır lider olarak deva ettiğimiz mühendislik ve mimarlık alanındaki uzmanlığımızı şimdiye kadar birlikte proje geliştirdiğimiz gayrimenkul markalarından kazandığımız birikimle pekiştirerek Boztepe Yapı olarak İstanbul'da katma değeri yüksek projeler hayata geçireceğiz" dedi.


Boztepe Yapı 2014 sonuna kadar yeni projelerine başlayacak!


Yedi tepe yeni mimari Boztepe Yapı ile İstanbul'un eski semtleri yeniden hayat bulacak


Boztepe Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Boztepe "Bugüne kadar Türk Gayrimenkul sektöründe önde gelen markalı konut üreticilerinin çok değerli projelerinde birlikte çalıştık, çok sayıda ilki hayata geçirecek ödüllü projelere imza attık. Bugün birlikte olduğumuz Sonkar Hilton Otel de ödüllü yapılarımızdan biri. Sonkar Hilton Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek çelik yapısı. Bu özel yapıda sizlerle birlikte olmak Boztepe için ayrı bir onur ve gurur kaynağı. Önümüzdeki dönem İstanbul'un en değerli ve en eski semtlerinden Kadıköy, Üsküdar, Fatih, Şişli, Bakırköy ve Beşiktaş'ta var olan eski ve güvensiz yapıları İstanbul'a yaraşır şekilde güvenli hale getirmeyi ve aynı zamanda güzelleştirerek yaşanılabilir mekanlara dönüştürmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.


Boztepe Yapı 2014 sonuna kadar yeni projelerine başlayacak!


Koşuyolu ve Suadiye'de projeler için son aşamaya gelindi


2014 sonuna kadar yeni projeleri hayata geçirmeye hedeflediklerini dile getiren Boztepe Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Boztepe "İstanbul'un en tercih edilen merkezi lokasyonlarından Suadiye ve Koşuyolu üzerinde çalışmaktayız. Koşuyolu ve Suadiye'dek butik konut projeleri ile Boztepe Yapı vizyonu ve kalitesini İstanbul'a kazandırmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.


Mühendislik ve müşavirlikte uluslararası işbirlikleri


İddialı bir mühendislik alt yapısına sahip Boztepe Yapı çatısı altındaki Boztepe Mühendislik, dünyaca ünlü Amerikalı mühendislik firmalarından, 11 Eylül olaylarıyla gündeme gelen Dünya Ticaret Merkezi'nin eski ve en yeni binalarının mühendis ve müşaviri LERA ile uluslarası  işbiliklerine imza atıyor. Boztepe Mühendislik, LERA ile birlikte Maslak 1453 projesinin mühendislik ve müşavirlik işlerini birlikte yaptı. Varyap Meridian projesinde de Boztepe Mühendislik yine uluslararası üne sahip New York merkezleri Büro Happold ile birlikte çalıştı.


Boztepe Yapı 2014 sonuna kadar yeni projelerine başlayacak!


Sapanca Gölü kenarında butik konak projesi


Boztepe Yapı'nın mimarlık kolu Boztepe Mimarlık, Adapazarı Sapanca Gölü kenarında, göl manzaralı 400 daireleri butik konak projesinin mimari tasarım çalışmalarını tamamladı. Proje ile Adapazarı'nın başarılı iş adamları, siyasetçiler ve bürokratlara butik ve elit konak satış yapılması planlanıyor.



Geri Dön