19 / 04 / 2024

Boztepe Yapı haberleri

Boztepe Yapı haberleri

Boztepe Yapı, Üsküdar'da Salacak ve Sultantepe ile Kadıköy'de Kosuyolu, Acıbadem ve Suadlye'de proje üreteceğini açıkladı. Boztepe Yapı Başkanı Halil İbrahim Boztepe "İstanbul'da katma değeri yüksek projeler hayata geçirecegiz"

Boztepe Yapı 2014 sonuna kadar yeni projelerine başlayacak!

İstanbul'un eski ve en değerli lokasyonlarında projeler geliştirmeyi hedefleyen Boztepe Yapı, özellikle Üsküdar'da Salacak ve Sultantepe ile Kadıköy'de Koşuyolu Acıbadem ve Suadiye semtlerinde iddialı projelerle geliyor.

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi kuruldu!

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Tepeli tarafından kuruldu.

İno Home İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İno Home İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Boztepe tarafından kuruldu.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Tahıl ambarı olarak bilinen ilde ekmeğe yüzde 40 zam yapıldı!

Ekmek fiyatlarına birçok şehirde zam yapılmaya başlandı. Her gün başka bir ilden ekmeğe zam haberleri gelmeye devam ediyor. Peki ekmek fiyatlarındaki artış devam edecek mi? En son hangi ilde ekmeğe ne kadar zam geldi?

Darphane Binaları'nda ofis yapılacak iddiası!

İstanbul Arkeoloji Müzeleri’nde meydana gelen taşınma haberleri gündemden düşmüyor. Konuya ilişkin konuşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, müzelerden boşaltılan darphane binalarında Cumhurbaşkanlığı bürokratlarına ofis yapılacağını ileri sürdü.

Ant Yapı'dan Galataport açıklaması!

"Galataport işçi eylemi haberleri" hakkında açıklama yapan Ant Yapı açıklamasında, "Çok sayıda yüklenici ve taşeron firmanın yer aldığı Galataport projesinde Ant Yapı tarafından sözleşme yapılan çalışanlara, iş bitimini takiben hak ettikleri ücretlerin tamamı ödenmiştir" denildi...

Ordu Boztepe'nin marka değeri artacak!

Ordu’nun en önemli turizm ve cazibe merkezleri arasında yer alan Boztepe'nin marka değeri yapılan yatırımlarla artacak.

Afra Mc Yapı Tekstil Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Afra Mc Yapı Tekstil Otomotiv Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Cemal Boztepe ortaklığında kuruldu.

Metrekare İzolasyon İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metrekare İzolasyon İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Boztepe tarafından kuruldu.

Kırşehir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kırşehir'de muhtarlara yönelik "İmar Barışı" bilgilendirme toplantısı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Neşet Ertaş Kültür Merkezi'ndeki bilgilendirme toplantısına merkez, Boztepe ve Mucur ilçelerindeki muhtarlar katılım gösterdi. 

Ordu Boztepe'ye 8 kilometrelik merdiven geliyor!

Ordu Boztepe'ye merdivenle çıkılabilmesi için proje hazırlandı. 12 bin 500 basamaklı merdivennin ihalesi yakında yapılacak.

TOKİ Kırşehir Boztepe Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Kırşehir’in Boztepe İlçesi, Bağbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan 122 tarımköy konutunun ihalesi yapıldı.

TOKİ Kırşehir Boztepe 122 tarımköy konut ihalesi 21 Ağustos'ta!

TOKİ Kırşehir Boztepe 122 adet tarımköy konutu, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet büfe inşaat ihalesi 21 Ağustos'ta yapılacak.

Boztepe Yapı haberleri Haberi

Boztepe Yapı haberleri

Boztepe Yapı, Üsküdar'da Salacak ve Sultantepe ile Kadıköy'de Kosuyolu, Acıbadem ve Suadlye'de proje üreteceğini açıkladı. Mühendislik, mimarlık, mobilya ve inşaat konularındaki deneyimlerini Boztepe Yapı çatısı altında topladıklarını belirten Boztepe Yapı Başkanı Halil İbrahim Boztepe "İstanbul'da katma değeri yüksek projeler hayata gecirecegiz" dedi. 2014 sonuna kadar yeni projeleri hayata geçirmeyi hedeflediklerini dile getiren Boztepe, Boztepe Yapı'nın mimarlık kolu Boztepe Mimarlık'ın da Sapanca Gölü kenarında 400 daireli butik konak projesinin mimari tasarım çalışmalarını tamamladığını...