24 / 04 / 2024

Tahıl ambarı olarak bilinen ilde ekmeğe yüzde 40 zam yapıldı!

Tahıl ambarı olarak bilinen ilde ekmeğe yüzde 40 zam yapıldı!

Ekmek fiyatlarına birçok şehirde zam yapılmaya başlandı. Her gün başka bir ilden ekmeğe zam haberleri gelmeye devam ediyor. Peki ekmek fiyatlarındaki artış devam edecek mi? En son hangi ilde ekmeğe ne kadar zam geldi?



Un, maya, elektrik ve akaryakıt başta olmak üzere çok sayıda kaleme zam geldi ve bu zamların etkisi ekmek fiyatlarında da kendini gösterdi. Ekmek fiyatlarına birçok şehirde zam yapılmaya başlandı. Her gün başka bir ilden ekmeğe zam haberleri gelmeye devam ediyor. Son bir haftada, İstanbul, Iğdır, Elazığ, Kayseri, Kocaeli ve Malatya’dan ekmeğe zam haberleri geldi.

Tahıl ambarı olarak bilinen ilde ekmeğe yüzde 40 zam yapıldı!

Peki ekmek fiyatlarındaki artış devam edecek mi? En son hangi ilde ekmeğe ne kadar zam geldi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön