27 / 04 / 2024

Ant Yapı'dan Galataport açıklaması!

Ant Yapı'dan Galataport açıklaması!

"Galataport işçi eylemi haberleri" hakkında açıklama yapan Ant Yapı açıklamasında, "Çok sayıda yüklenici ve taşeron firmanın yer aldığı Galataport projesinde Ant Yapı tarafından sözleşme yapılan çalışanlara, iş bitimini takiben hak ettikleri ücretlerin tamamı ödenmiştir" denildi...



1991 yılından itibaren inşaat sektöründe önemli rol oynayan Ant Yapı "Galataport işçi eylemi konulu haberlerine" ilişkin açıklama yaptı. 

Ant Yapı'nın Galataport açıklaması:

Galataport Projesi kapsamında çalışan işçilerin maaşlarını alamadığı yönünde 29 Ocak 2020 tarihinde basında çıkan ve Ant Yapı’yı hedef alan haberlere yönelik bir açıklama yapılması ihtiyacı doğmuştur. 

Çok sayıda yüklenici ve taşeron firmanın yer aldığı Galataport projesinde Ant Yapı tarafından sözleşme yapılan çalışanlara, iş bitimini takiben hak ettikleri ücretlerin tamamı ödenmiştir.  

Daha önce de gerçekleştirilen benzer ve söz konusu eylemde Ant Yapı adı geçmemektedir. Haberlerde yer verilen iddialar ve yapılan talihsiz açıklama gerçeği yansıtmamaktadır. Hukuki zeminde tüm süreçler kayıt altındadır.

Ant Yapı, kurum itibarı için tüm haklarını saklı tutmaktadır.

Saygılarımızla

Galataport İstanbul işçi eylemi hakkında açıklama!

Galataport inşaatında eylem: Maaşlarımızı alamıyoruz!


Geri Dön