17 / 04 / 2024

Bozüyük TOKİ’de konut satışları başladı!

Bozüyük TOKİ’de konut satışları başladı!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2.’inci etap TOKİ konutlarının satışına başlandı. 271 kişi konutlarını seçerek sözleşmelerini imzalıyor



Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2.’inci etap  TOKİ  konutlarının satışına başlandı. Başvuru süresinin tamamlanması ile birlikte başvuruda bulunan 271 kişi konutlarını seçerek sözleşmelerini imzalıyor.


Başvuru süresinde 2+1 ve 3+1 konutlar için toplamda 271 kişi başvuruda bulunmuştu. Ardından başvuru önceliğine göre 2+1 konutlar için 4 ve 12.’ci bloklar arasından 3+1 konutlar için ise 4 ve 5’inci bloklar arasından daire seçimleri başladı. 


Dairesini seçen vatandaşlar Halk Bankasında sözleşmeyi imzalayarak konut sahibi oldular. 2+1 konutlar için ödemeler konutun teslim edilmesiyle 3+1 konutlar için ise sözleşmenin imzalanmasıyla birlikte başlayacak. 


Sözleşmenin imzalanması ve konutların satış işlemleri 11 Haziran tarihi mesai bitiminde sona erecek. Diğer taraftan kalan konutların ise 15 Haziran tarihinden sonra TOKİ tarafından belirlenecek takvim cetvelinde serbest satışlarının yapılacağı kaydedildi. 


Başvuru şartlarının ortadan kalkmasıyla birlikte Türkiye’nin her yerinden vatandaşların konut satabilmek için Halk Bankalarına başvuru yapabilecekleri belirtildi.






Geri Dön