27 / 04 / 2024

BR İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BR İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BR İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Burhannetin Bağış tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Çiftlik Sokak' ta kuruldu.



BR İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Burhannetin Bağış tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.


BR İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin başlıca konusu her türlü inşaat  faaliyetleridir. Fabrika, atölye, okul, hastane, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, cami, kapalı otopark ,yol, baraj, köprü vb. yerlerin inşaatını yapabilir. Şirket ikamet amaçlı tüm binaların inşaatını yapabilir. Şirket mimarlık konusuna giren tüm faaliyetlerde bulunabilir. Şirket gayrimenkul acentesi olarak faaliyet gösterebilir. Şirket  amacını gerçekleştirmek için ihalelere katılabilir, ihale alabilir, verebilir, yurt içinde ve yurt dışında şubeler açabilir. Şirket amacını gerçekleştirmek için gayrimenkuller alabilir, satabilir, kiraya verebilir, kiralayabilir. Şirket  konusuna giren işlerle ilgili olarak danışmanlık faaliyetlerinde bulunabilir.



Geri Dön