24 / 04 / 2024

Brad Pitt Türk Hava Yolları'nın reklam filminde oynayacak!

Brad Pitt Türk Hava Yolları'nın reklam filminde oynayacak!

Hava taşımacılığında yakaladığı başarı kadar, marka elçisi olarak seçtiği isimler ve reklam filmleri ile de dünya genelinde adından söz ettiren Türk Hava Yolları büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor.




Hava taşımacılığında yakaladığı başarı kadar, marka elçisi olarak seçtiği isimler ve reklam filmleri ile de dünya genelinde adından söz ettiren Türk Hava Yolları büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. THY, bu kez sinema dünyasının efsane ismi Brad Pitt'i marka elçisi yapacak ve anlaşma yakın zamanda ilan edilecek. Daha önce bir başka Hollywood yıldızı Kevin Costner'ı marka yüzü yapan THY, yakın zamanda ise Barselona Futbol Takımı'nın dünyaca ünlü yıldızı Lionel Messi ve Amerikan Basketbol Ligi NBA'in gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları arasında yer alan Kobe Bryant ve Chelsea'nin Fildişi Sahilli yıldızı Didier Drogba'yı oynattığı reklam filmleri ile adından söz ettirmişti. Pitt'in Drogba ile birlikte THY'nin reklamlarında oynayacağı dile getirildi. THY, son dönemde reklam filmlerinde yıldızların dünya üzerindeki en önemli merkezlere seyahatlerini nasıl yarışa döndürdüğünü konu alan reklam filmlerini tercih etmişti. Byrant ile Messi ve Messi ile Drogba arasında yaşanan rekabetin benzeri bu kez Pitt ile Drogba arasında yaşanacak.


Jolie de katılabilir

THY, Brad Pitt'in ardından yakın gelecek için bir başka bombaya hazırlanıyor. THY, Drogba'nın ardından Pitt'in reklamlarda rol arkadaşı olarak dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Angelina Jolie'yi oynatmak istiyor. Firma, Brangelina (Pitt-Jolie) çiftini firmanın yakın gelecekteki marka elçisi yaparak dünya çapında sansasyon yaratmayı hedefliyor.


Yeni Asır


Geri Dön