19 / 04 / 2024

Brand İstanbul Park projesi yatırımcılarına kazandırıyor!

Brand İstanbul Park projesi yatırımcılarına kazandırıyor!

Firma: EMS Yapı

Proje: Brand İstanbul

EMS YAPI tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Brand İstanbul Park projesine yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor. Brand İstanbul Park projesi 1 yılda yatırımcılarına ortalama yüzde 90 ile yüzde 120 arasında kazanç sağladı.



EMS YAPI tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen  Brand İstanbul  Park projesine yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor.

Satışa sunulduğu gün yüzde 50'si satılan projeye, Beylikdüzünü gayrimenkul yatırımında zirveye götürüyor.

Tüm projelerinde yatırımcılarına kazanç vadeden Ems Yapı, inşaatı bitirilen Brand İstanbul Park projesi 1 yılda yatırımcılarına ortalama yüzde 90 ile yüzde 120 arasında kazanç sağladı.

Brand İstanbul Park projesi yatırımcılarına kazandırıyor!

Kaliteli malzeme, birinci sınıf işçilik ve modern yaşamın bütün ihtiyaçlarına proje ve konutlarda yer veriliyor.  EMS Yapı  markasını tercih ettiren bir diğer özellik de teslim sonrası hizmetler oluyor. Piyasadaki en uygun aidatlardan işletilen Brand İstanbul Park bloklarında sosyal tesisler, aidatlara dahil şekilde site sakinlerine hizmet sunuyor.

Ems yapı markasının ayrıcalıklarının bulunduğu Brand İstanbul Park projesi toplamda 3 blok 396 konut ve yaklaşık 11 bn metrekare büyüklüğünde ticari üniteden meydana geliyor. Residence-Suit-Ofis Bloklar olmak üzere bağımsız girişler ve sosyal tesislerle birbirinden ayrılan bloklarda 1+1 , 2+1 , 3+1 , 4+1 konut tipleri yer alıyor. 

Brand İstanbul Park projesi yatırımcılarına kazandırıyor!

Ems Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Emre Mermer,Brand İstanbul Park projesine ilişkin açıklamalarda bulundu:

"Bizler müşterilerimize sadece konut değil aynı zamanda yaşamlarından keyif almalarını sağlayacak, içinde huzurla oturacakları yaşam alanları vaat ediyoruz. Dolayısıyla A’dan Z’ye tüm çalışmalarımıza titizlikle yaklaşıyor, teslim öncesi verdiğimiz hizmetlerin, teslim sonrasında vereceğimiz hizmetlerin bir göstergesi olduğuna inanıyoruz. Covit-19 salgın döneminde çalışmalarına hiç ara vermeden devam eden ve tapuları söz verdiğimiz zamandan öncesinde teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her projemizde birinci sınıf işçilik, malzeme ve alanının önde gelen markalarına yer veren EMS YAPI, faaliyet bölgesine değer kattığı gibi “ Güven ve Kalitesini” sürdürebilir şekilde korumaya devam ediyor.

Tüm projelerinizde, değer katan, mutlu yaşam alanları yaratan şirket olma bilinciyle hareket ettik. Bunu yaparken de her zaman müşterilerimizin haklarını korumayı ve maksimum müşteri mutluluğunu amaçladık.
Brand Park İstanbul projemizde bizi tercih eden tüm müşterilerimize ve kalite standartlarına uygun nitelikteki çok özel ürünleriyle bize dersek veren tüm tedarikçilerimize bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz.

Brand İstanbul Park projesi yatırımcılarına kazandırıyor!

Yüksek kaliteye verdiğiniz önemden ve buna bağlı olarak hem insan hayatına hem de yatırımın değerine gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Farklı bir sosyal hayatın kapılarını açan proje, yatırımcılarına ortalama yüzde 90 ile yüzde 120 arasında kazanç sağladığını gururla belirtiriz."

Web: https://www.brandistanbulpark.com/


projeye sor



Geri Dön