29 / 03 / 2024

Hak Yapı Onlife ve Winlife yatırımcılarına kazandırıyor!

Hak Yapı Onlife ve Winlife yatırımcılarına kazandırıyor!

Firma: Hak Yapı

Proje: Winlife-Onlife

Hak Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde hazırladığı kampanyalarla yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor..



Sektöre ve Türkiye ekonomisine değer katan, gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından  Hak Yapı, İstanbul'un Pendik ilçesinde konumlandırdığı Winlife ve Onlife projelerinde hazırladığı kampanyalarla yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor.

Hak Yapı, hayata geçirdiği projelerinde lüksü ulaşılabilir kılıyor. Onlife için hazırlanan kampanya dahilinde 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor, Winlife projesinde ise 24 ay boyunca 2 bin TL kira garantisi sunuluyor.

WİNLİFE’TA 24 AY KİRA GARANTİSİ

Hak Yapı Onlife ve Winlife yatırımcılarına kazandırıyor!

Winlife, 142 daire ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. Hak Yapı, projeyi Aralık 2019'da teslim etmeyi planlanıyor. Projenin tesliminden itibaren 24 ay 2 bin TL kira garantisi sunuluyor.

"Hayatın kazananı siz olun” sloganıyla tanıtılan Winlife'ta 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Winlife'ta fiyatlar 316 bin TL’den başlıyor. İş hayatına prestij katmak isteyenlerin öncelikli tercihi olan Winlife, 4 bin 572 metrekare arsa üzerinde ofis veya home-ofis konseptine sahip.

Ayrıcalıklarıyla ailelere de yüksek standartlarda bir yaşamın kapılarını açan Winlife'ta 20 adet 2+1 ve dubleks daire bulunuyor. Dairelerin alanları 67 metrekare ile 116 metrekare arasında değişiyor.

Ulaşım imkanlarıyla da kazandıran Winlife'tan, metro ile Kadıköy’e, İDO ile Yenikapı’ya, E-5 ve TEM otoyoluyla İstanbul'un her yerine; yanı başındaki Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden de dünyanın her köşesine ulaşım sağlanabiliyor. Proje, Osman Gaz Köprüsü’ne ve 3. Köprü Bağlantı Yoluna yakın konumda.

ONLİFE’TA 60 AY 0 FAİZ FIRSATI

Hem şehirde, hem de ormanda yaşama imkanı sunan Onlife, İstanbul'un oksijen oranı en yüksek bölgesi olan Aydos’ta yükseliyor. Yatırımcılarına ulaşımın merkezinde, doğa ile iç içe bir yaşam sunan Onlife, 429 daire ve 14 ticari üniteye yer veriliyor.      

                                                                
16 bin 86 metrekarelik alan üzerinde konumlandırılan Onlife'ta fiyatlar 316 bin TL'den başlıyor. Projede hazırlanan kampanya dahilinde 60 ay vade farksız ve kişiye özel ödeme planı seçenekleri sunuluyor. 

Konforlu ve lüks 2+1, 3+1, 3+1 teraslı konut tiplerinin yer aldığı Onlife'ta dairelerin alanları 85 metrekare ile 157 metrekare arasında değişiyor.

Onlife, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, E-5 ve TEM otoyoluna ise 4 kilometre mesafede inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2020’nin Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


http://www.hakyapionlife.com 
 


projeye sor



Geri Dön