25 / 04 / 2024

Hak Yapı Onlife ve Winlife'ta kazandıran fırsat!

Hak Yapı Onlife ve Winlife'ta kazandıran fırsat!

Firma: Hak Yapı

Proje: Winlife-Onlife

Hak Yapı imzalı Onlife ve Winlife projeleri, yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor. Onlife'ta vade farksız 60 ay vade fırsatı, Winlife'ta ise 2 sene ay boyunca 2 bin TL kira garantisi sunuluyor..



Pendik'te hayata geçirilen Winlife ve Onlife projeleri  Hak Yapı  imzasına sahip. Hak Yapı, hazırladığı kampanyalar ile Winlife ve Onlife yatırımcılarını kazandırmaya devam ediyor. 

Lüksü ulaşılabilir kılan Hak Yapı, Onlife'ta vade farksız 60 ay vadeyle ev sahibi olunabiliyor. Winlife'ta ise 2 sene ay boyunca 2 bin TL kira garantisi sunuluyor.

ONLİFE’TA 60 AY 0 FAİZ 


Onlife, İstanbul'un oksijen oranı en yüksek bölgesi olan Aydos’ta 16 bin 86 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Onlife, yatırımcılarına ulaşımın merkezinde, doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor.  Projede toplam 429 daire ve 14 ticari üniteye yer veriliyor. Konforlu ve lüks 2+1, 3+1, 3+1 teraslı konut daire seçenekleri sunuluyor. 85 metrekare ile 157 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip dairelerin 2020 Ocak'ta teslim edilmesi planlanıyor.
                                                             
Onlife'ta kampanya dahilinde 60 ay vade farksız ve kişiye özel ödeme planı seçenekleri sunuluyor. Fiyatlar ise 316 bin TL'den başlıyor.

Proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, E-5 ve TEM otoyoluna ise 4 kilometre mesafede konumlandırılıyor.

WİNLİFE'TA KİRA GARANTİSİ

"Hayatın kazananı siz olun” sloganıyla tanıtılan Winlife, iş hayatına prestij katmak isteyenlerin öncelikli tercihi oluyor. Toplam 142 daire ve 12 ticari üniteden meydana gelen Winlife'ta 1+1 ve 2+1 daire tiplerine yer veriliyor.

4 bin 572 metrekare arsa üzerinde ofis veya home-ofis konseptine sahip Winlife, ayrıcalıklarıyla ailelere de yüksek standartlarda bir yaşamın kapılarını açıyor. 20 adet 2+1 ve dubleks dairenin yer aldığı projede dairelerin alanları 67 metrekare ile 116 metrekare arasında değişiyor.

Winlife'ta dairelerin tesliminin Aralık 2019'da yapılması planlanıyor. Projenin tesliminden itibaren 24 ay 2 bin TL kira garantisi sunuluyor.

Winlife, Osman Gaz Köprüsü’ne ve 3. Köprü Bağlantı Yoluna yakın konumda yer alıyor. Winlife'tan, metro ile Kadıköy’e, İDO ile Yenikapı’ya, E-5 ve TEM otoyoluyla İstanbul'un her yerine; yanı başındaki Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden de dünyanın her köşesine ulaşım sağlanabiliyor.


http://www.hakyapionlife.com 


 


projeye sor



Geri Dön