16 / 04 / 2024

Yapı kredi sizi araç sahibi yapacak! 48 ay vadeli taşıt kredisi fırsatı ayağınıza geldi!

Yapı kredi sizi araç sahibi yapacak! 48 ay vadeli taşıt kredisi fırsatı ayağınıza geldi!

Araç almak isteyenlerin kaçırmak istemeyeceği taşıt kredisi fırsatı Yapı kredi tarafından müşterinin hizmetine sunuldu.



Yapı kredi sizi araç sahibi yapacak! 48 ay vadeli taşıt kredisi fırsatı ayağınıza geldi!

Bankalar tarafından yeni yıl ilanlarını tanıtıyorlar ama geri ödeme kolaylığı insanların merak konusu. Yapı Kredi, otomobil kampanyasının özelliklerini kamuoyuna duyurdu.Kampayalar ile dikkatleri üzerine çeken birçok banka bir sonraki kampanyaları hakkında bilgiler yayınladı. Bu kampanyalardan biride taşıt kredisi. Artan otomobil fiyatlarının yanı sıra düşük faizli taşıt kredisi fırsatlarından yararlanmak isteyenler araştırmaları sıklaştırdı.Otomobil satın alan vatandaşlar, banka pazarlama kampanyalarına odaklandı. 
Yapı Kredi Bankası, yeni yılda başlattığı yeni kampanyası hakkında bilgiler vererek bir çok merak edilen konuya açıklık getirdi. 2023 yılının ilk haftasında Yapı Kredi Bankası'nın taşıt kredisi faiz oranlarını düşürme kararı masaya yatırıldı.Yapı Kredi Bankası taşıt kredisi koşulları ortaya konulurken güncel faiz oranları ve uygun geri ödeme seçenekleri ile oluşturulmuştur.


ARABA ALMAK İSTEYENLER MÜJDE!


Araç fiyatlarında meydana gelen artış bir önceki yıla göre  katlanarak artacaktır. 2023 yılında araç sahibi olmak isteyenler banka ilanlarına özel bir önem vermeye başladı. Düşük faiz oranlarıyla müşterinin dikkatini çeken Yapı Kredi Bankası, 10 yaşına kadar tüm araçlara kredi vereceğini söyledi. Yapı Kredi Bankası, bu kapmanya kapsamına hem sıfır hem de ikinci el araçlara kredi vereceğini açıkladı. Finansman faiz oranı, Yapı Kredi Bankası'nın sunduğu bir diğer avantajlardan bir kaçı. Yapı Kredi Bankası, sıfır veya ikinci el araç fark etmeksizin aracın değerine göre finansman vereceğini a belirterek %70'e varan finansman seçenekleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

Peki bu kampanyanın özellikleri neler?İşte merak edilenler.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön