26 / 04 / 2024

Brandium Ataşehir'de fiyatlar 2013'te 12 bin lirayı görecek!

Brandium Ataşehir'de fiyatlar 2013'te 12 bin lirayı görecek!

Emay İnşaat, Ataşehir'de AVM, otel ve kongre merkezinden oluşan karma projesinde yer alan rezidanslar için metrekare fiyatını maksimum 4 bin 800 lira olarak belirledi. Hakan çağlar, teslim sürecinde fiyatın 12 bin lirayı göreceği konusunda emin  



Emay İnşaat, Ataşehir'de AVM, otel ve kongre merkezinden oluşan karma projesinde yer alan rezidanslar için metrekare fiyatını maksimum 4 bin 800 lira olarak belirledi. Hakan çağlar, teslim sürecinde fiyatın 12 bin lirayı göreceği konusunda emin.

Bugüne kadar Kent Plus markalı projeleriyle ön plana çıkan Emay İnşaat, Ataşehir'de yeni bir projeye başladı. Erko Group ile bu sefer 'Brandium Ataşehir Yaşam ve Alışveriş Merkezi ' ismiyle bir proje geliştiren şirketin yeni çalışması rezidans,   AVM, otel ve kongre merkezinden oluşan karma bir proje. Bugün 240 konutluk bölümü satışa çıkarılan Brandium, 70 bin metrekare arazi üzerinde 260 bin metrekarelik inşaat alanı olarak planlandı. Proje, AVM ve otel bölümleri hariç 500 milyon dolarlık yatırım portresine sahip.
Arsanın ortakları Erko Grup'a ait olduğunu belirten Emay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan çağlar, bu projeyle Avrupa yakasının bir takım özelliklerini Anadolu yakasına taşıyacaklarını vurguladı. çağlar, 'Avrupa yakasındaki rezidans stilini bu bölgeye taşıyacağız. Ancak, Anadolu yakasındaki insanın site hayatı özelliklerine bağlılıkları unutmayarak. Diğer yandan, nsanların yaşamına önem verdiğimiz için kat yüksekliklerini 3.40 metre seviyesinde tuttuk ” dedi.

Otel zincirleri, 'para makinesi' diyor
Projede yer alacak kongre merkezi hakkında da bilgi aktaran çağlar, “Anadolu yakası ciddi bir iş merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Ataşehir ve Kozyatağı bu merkezleren ikisi, yakın gelecekte kongre merkezlerine ihtiyaç olacak. Biz de o ihtiyaca dönük olarak projemizde yer ayırdık ” diye konuştu. çağlar, sosyal yaşam alanlarının dışında projenin başat diğer özelliklerini beş katta bir tasarlanan özel kat bahçeleri, su konseptli yeşil alanlar, özel havuzlu teras katları, alışveriş merkezi ve home office olarak gösterdi.
çağlar, otel ve alışveriş merkezi bölümleri hakkında da konuştu. Brandium Ataşehir 'de 60 bin metrekarelik dört katlı alışveriş ve yaşam merkezinde 250 mağaza bulunacağını söyleyen çağlar, oteli ise beş yıldızlı ve 678 yatak kapasiteli olarak tasarladıklarını kaydetti.
Projede şu andaki fiyat aralığı olarak 4 bin 300 ile 4 bin 800 lira aralığını belirlediklerini belirten çağlar, ancak, proje tamamlandığında metrekare satış fiyatlarının 12 bin liraya kadar tırmanacağını ifade etti. 12 bin seviyesini neye dayanarak ifade ettiğinin sorulması üzerine çağlar, şu yanıtı verdi: 'Seçim süreci sonunda Türkiye 'nin gayrimenkulünün çok önemli bir noktaya geleceğini göreceksiniz. Yurtdışından otel işleriyle ilgili başvuruları olanların yaklaşımlarını görüyorum. Bütün otel zincirleri İstanbul için 'para makinesi ' diyor. Biz kendimize inanmasak bile yabancıların Türkiye 'deki bu yorumları bize yol gösterir' diye konuştu. Konut bölümünü   2013 'te teslim edileceğini ifade eden çağlar, yeni projelerin rotalarını ise yine İstanbul'da Anadolu yakası ve  İzmir  olarak dile getirdi.

PENTHOUSE'LAR SATIşžA çIKARILMADI
Projedeki metrekare fiyatları 4 bin 300 ile 4 bin 800 lira arasında değiştiğini belirten Hakan çağlar, Ataşehir 'de şu anda fiyatların 7 ile 8 bin liraları gördüğüne değinerek, “Ataşehir 'deki ilk markalı projelerden olan Kent Plus 'ta şu anda fiyatlar, bizim satışa çıktığımızın tam üç katı. Brandium Ataşehir 'de böyle olmaması için hiç bir neden yok. Projede, daireler 170 bin ile 690 bin lira arasında satılacak.   3+1, 4+1 ve pethouse konutları da satışa çıkarmadık ” şeklinde konuştu.


Geri Dön