18 / 04 / 2024

BRN Yatak, BRN X-Sensor ile en uygun yatağı seçmenizi sağlıyor!

 BRN Yatak, BRN X-Sensor ile en uygun yatağı seçmenizi sağlıyor!

Yatak ve uyku ürünlerinde ihracat şampiyonu BRN Yatak, Ankara Armada’da bulunan mağazasındaki BRN X-Sensor ile kişinin vücut yapısına en uygun yatağın seçilmesini sağlıyor.





BRN Yatak Genel Müdürü Berna İlter, sağlıklı yaşamın en önemli unsurlarından birinin de uyku olduğunu vurguladı. Uykunun,  zihinsel ve bedensel fonksiyonların düzenlendiği aktif bir süreç olduğunu kaydeden İlter, halk deyimiyle  “güzel bir uyku çekmenin”  günün tamamının maksimum verimle geçmesini sağlayacağını söyledi.


Kaliteli bir uyku için ideal yatağın seçiminin önemine değinen İlter, ‘’Pahalı yatak iyidir diye bir anlayış var, son derece yanlış. Herkes, vücut şekline, kilosu, boyu ve yatış pozisyonuna göre farklı yataklarda rahat edebilir. İdeal yatağın belirlenmesi için de bazı testlerin yapılması gerekir. Gelişmiş dünya ülkelerinde tüketici, yatak ya da uyku ürünleri almadan önce bu testleri yaptırıp kendisine en uygun yatağı belirliyor’’ dedi.


İlter,  Ankara  Armada’daki mağazalarında bulunan BRN X-Sensor ile kendilerinin de bu hizmeti ücretsiz olarak sunduklarını belirterek, şu bilgileri verdi:


‘’Kişinin farklı açılardan görüntüleri alınıyor, özel ölçümleme yatağında farklı yatış pozisyonlarında vücudun yatağa yaptığı basınç ölçümlenip toplanan veriler BRN X-Sensör’e aktarılıyor.  Cihaz, parmak izi gibi, kişiye özel 3 boyutlu modeli ortaya çıkarıyor. Bu işlemler sonucu uzman ekibimiz,  yatış süresinde kan dolaşımını üst seviyede tutacak, terlemeyi en aza indirecek yatış ısısını sağlayacak ideal yatağı belirliyor. ‘’


İlter, çiftlerin BRN X-Sensör’de yaptıracakları ölçümleme sonucunda ideal yataklarının farklı çıkması halinde ise ‘’ViscoAirtime ‘’ adı altında satışa sunulan yatakları önerdiklerini kaydetti. Farklı yatak tercihleri olan eşler için üretilen ViscoAirtime’da, eşlerin kendilerinin yattıkları  tarafın sertlik derecesini ayrı ayrı  ayarlayabildiklerini anlatan İlter, ‘’Eşlerden birinin ideal yatağı sert, diğerininki yumuşak yataksa, eşler, sağlı sollu kumandalarla yatağın kendilerine ait bölümünü ayarlayarak özel bir konsept hazırlayabiliyorlar. Airtime’nin okaliptüs ağacının özünden elde edilen elyaflardan oluşan tencel kumaşı, uyku anında cilde ferahlatıcı etki sunar. Tencel kumaş küf, mantar, akar, bakteri oluşumunu da engelleyerek sağlıklı bir uyku yüzeyi sağlar ’’ diye konuştu.


İlter, Sevgililer Günü’ne özel bir başka ürünlerinin de eşlere kendi konfor alanları yaratan ‘’Oxford’’ yatak seti olduğunu belirtti. Oxford yatak setinin, 4 farklı noktadan kumanda edilebilen hareket opsiyonu ile uyumadan ya da uyandıktan sonra yatak keyfinin tadının çıkarılmasını sağladığını anlatan İlter,  ‘’Eşler kendilerine ait bölümde sırt kısmını kaldırıp yatağı konforlu bir koltuğa dönüştürebiliyorlar. Böylelikle laptoplarını kullanabilip, yastık derdi olmadan televizyon izleyebiliyorlar. Ayrıca isterlerse  ayak kısmını kaldırarak kan dolaşımını düzenleyebiliyorlar’’  dedi.


 İlter, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi, kendilerine en uygun yatağı belirlemek ve Sevgililer Günü’ne özel kampanyalardan yararlanmak üzere çiftleri mağazalarına beklediklerini sözlerine ekledi.


BRN Yatak, Sevgililer Günü’ne özel tüm ürünlerde yüzde 15 indirim ve 12 taksit fırsatı sunuyor. Ayrıca, 500 TL üzeri alışverişlerde  uyku gözlüğü seti hediye ediyor.


Geri Dön