19 / 04 / 2024

Emlakjet ‘JetFırsat’ ile en uygun evi buluyor!

Emlakjet ‘JetFırsat’ ile en uygun evi buluyor!

Yeni nesil emlakçılık uygulamalarından biri olan Emlak Jet, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara 'JetFırsat' ile hayalindeki eve kavuşma imkanı sağlıyor.



Son yıllarda ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yaratıcı çözümler sunan Emlak Jet yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. EmlakJet’in son projesi olan 'JetFırsat’ kategorisi ile konut satın almak isteyen kullanıcılar, Endeksa’nın yaptığı analizler doğrultusunda, bölgelerindeki en avantajlı fiyatlı evlere hızlı bir şekilde ulaşabilecek. 

Emlakjet masaüstü ve mobil web alanlarında yer alan JetFırsat kategorisine tıklayan kullanıcılar, bölgelerindeki en uygun fiyatlı evlere hızlı bir şekilde görüntüleyebilecek. 

Bu uygulama ile  Emlakjet, teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme ve lokasyon analizi platformu Endeksa’nın il, ilçe ve mahalle bazlı ortalama emlak fiyatları ile otomatik gayrimenkul değerleme teknolojisine yer veriyor. Konutun özellikleri ve konumu gibi kriterler baz alınarak fiyat aralığı hesaplanıyor. Eğer konut hesaplanan minimum değerin yüzde 30 altındaysa kullanıcılara 'Jet Fırsat' olarak sunuluyor. 

Emlakjet ‘JetFırsat’ ile en uygun evi buluyor!

Teknolojik altyapımıza yatırım yapıyoruz 

Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, yeni uygulamaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Emlakjet olarak hayalindeki evi arayanlara yaratıcı çözümler sunmak için teknolojik altyapımıza önemli yatırım yapıyoruz. Bunun yanında ev arama ya da satma deneyimine katkıda bulunacak ürün ve hizmetler geliştiren inovatif şirketlerin hizmetlerini kullanıcılarımızla buluşturmak da bizim için çok önemli. Bu kapsamda JetFırsat kategorisi ile ev arama sürecinde olanlara, aradıkları bölgede yer alan uygun fiyatlı evleri sunarak, ev sahibi olma süreçlerini hızlandırıyoruz. Aynı zamanda bu hizmetimizle ev arama deneyimini kolay, hızlı bir hale getirerek kullanıcılarımıza sunduğumuz katma değeri bir üst seviyeye taşıyoruz” dedi.

Emlakjet ‘JetFırsat’ ile en uygun evi buluyor!

Endeksacom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Görkem Öğüt ise uygulama ile ilgili, “ Sadece 5 ülkede örneği bulunan Automated Valuation Model (AVM) yani Otomatik Değerleme Modeli’ni Türkiye’ye taşıyan Endeksa, sahada çalışan uzmanlarının ürettiği verileri farklı kaynaklardan aldığı verilerle birleştiriyor ve makine öğrenimi yöntemlerini kullanarak tüm Türkiye için gayrimenkul değeri ve lokasyon verileri oluşturuyor. Binlerce emlak danışmanının yanı sıra bireysel müşterilere, değerleme firmalarına, gayrimenkul geliştiricilere, perakende firmalarına, finansal kurumlara ve kamu kurumlarına da gayrimenkul değeri ve öngörüleri konusunda hizmet veriyoruz. Sektörün önde gelen oyuncularından olan Emlakjet ile iş birlikteliği yapmaktan ve hizmetlerimizi bu alanda da kullanıcılara ulaştırmaktan mutluluk duyuyoruz" açıklamasında bulundu.

Emlakjet Emlak Danışmanlarının MYK ve TTY belge numaraları almaya başladı!


Geri Dön