25 / 04 / 2024

Brooklyn Life Fikirtepe satış ofisi!

Brooklyn Life Fikirtepe satış ofisi!

Firma: Pana Yapı

Proje: Brooklyn Life

Brooklyn Life Fikirtepe satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 431 daire ve 14 dükkandan oluşan Brooklyn Life Rezidans Fikirtepe projesinde daire teslimleri Haziran 2017'de yapılıyor...




Brooklyn Life Rezidans projesi  Pana Yapı  tarafından İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçiriliyor.  Brooklyn Life  Rezidans projesinde 431 daire ve 14 dükkan bulunuyor.


Fikirtepe Brooklyn Life Rezidans projesi 8 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Fikirtepe Brooklyn Life Rezidans projesinin toplam inşaat alanı 72 bin metrekare olarak belirlendi.


Brooklyn Life Fikirtepe satış ofisi ile 444 80 11 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Brooklyn Life Rezidans Fikirtepe'de daire büyüklükleri 60 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiyor.


Brooklyn Life Rezidans Fikirtepe projesi içerisinde spor salonları, toplantı odası, yüzme havuzu, fitness, sauna, yürüyüş parkuru, çocuk kulübü gibi sosyal olanaklar yer alıyor. Pana Yapı Brooklyn Life teslim tarihi Haziran 2017 yılı olarak belirtiliyor.



Brooklyn Life Fikirtepe satış ofisi

Web adresi: http://panayapi.com/

Telefon: 444 80 11

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön