26 / 04 / 2024

Brooklyn Life Fikirtepe'de fiyatlar 393 bin TL'den başlıyor!

Brooklyn Life Fikirtepe'de fiyatlar 393 bin TL'den başlıyor!

Brooklyn Life; yeni yıla Anadolu Yakasının kalbi Fikirtepe'de ev sahibi olarak girmek isteyenleri kaçırılmayacak bir kampanya ile buluşturuyor. Projede daire fiyatları 393 bin TL'den başlıyor.




Brooklyn Life; yeni yıla Anadolu Yakasının kalbi Fikirtepe'de ev sahibi olarak girmek isteyenleri kaçırılmayacak bir kampanya ile buluşturuyor. Pana Yapının yeni yıl kampanyasında daireler; yüzde 50 peşinat, kefilsiz 24 ay yüzde 0 vadelendirme ile 393 bin TL fiyatlardan başlıyor. 


Modern ve güvenli dönüşümün devam ettiği Fikirtepe'de, tüm satışlarını tamamladığı Brooklyn Park projesi ile bölgenin ilk teslimini gerçekleştirmeye hazırlanan Pana Yapı, yeni yıl öncesinde bölgede ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Brooklyn Park'ın satışlarının tamamlanmasının ardından kendilerini uygun Brooklyn projelerinden ev sahibi olmak isteyenler, prestijli Brooklyn serisinin bir diğer projesi Brooklyn Life'a yoğun ilgi gösteriyor. 


393 BİN TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA 


Proje, yeni yıl kampanyası kapsamında; yüzde 50 peşinat, bankasız, kefilsiz 24 ay yüzde o vadelendirme ile 393 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma imkanı sunuyor. 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde toplam 431 konut ve 16 ticari üniteden oluşan Brooklyn Life, şehrin merkezinde bir yaşam isteyenleri, her ihtiyaca yönelik ı+o'dan 3+ı'e kadar farklı daire alternatifleriyle buluşturuyor. Daire büyüklükleri 47-163 metrekare arasında değişen Brooklyn Life'ın teslimlerinin 20i8'de yapılması planlanıyor. Aralık 2016 sonuna kadar geçerli olacak kampanya, yatırımcılara, İstanbul'un yükselen yeni yıldızı Fikirtepe'nin en ayrıcalıklı projeleri olacak ''Brooklyn"lerden birinde yer alma fırsatı veriyor. 


SOSYAL İMKANLARI İLE DİKKAT ÇEKİYOR 


Pana Yapı'nm ayrıcalıklı Brooklyn serisinin ikinci halkası, estetiğin fonksiyonellikle bir araya geldiği ideal bir yaşam projesi olan Brooklyn Life; 3 bin metrekarelik peyzaj alanı, açık kapalı yüzme havuzu, hamam, sauna, fitness çenter, çocuk oyun alanlan, sinema odası, toplantı odası, misafirhane, yoga&plates stüdyosu, açık hava sineması,müzik stüdyosu, Playstation odası, davet odası, mini futbol, voleybol, basketbol sahası, cafe&bar, ve kapalı otopark gibi sosyal imkanlarıyla gerek konumu gerek konsepti ile dikkat çekiyor. 


MEGA PROJELERE YAKIN KONUMDA BULUNUYOR 


Brooklyn Life; AVM, hastane, özel okul ve finans merkezi gibi alışveriş ve sağlık merkezlerine yakınlığı ve metrobüs, metro gibi toplu taşıma araçlarına olan yürüme mesafesi ile avantajlı bir konuma sahip.  Marmaray  bağlantısı ile Kartal yeya Taksim'e de yarım saat uzaklıkta bulunuyor.


Yeni Şafak Alışveriş 


Haber Habertürk Ek Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


Pana Yapı, kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiği Fikirtepe'de yeni projesinin temelini attı. Fikirtepe'de hayata geçirdiği Brooklyn serisine bir yeni halka daha ekleyen Pana Yapı, yeni yılda teslime hazırlanan Brooklyn Park'ın ardından Brooklyn Life'ta da temel atma töreni gerçekleştirdi. Brooklyn Life'ta yeni yıl özelinde gerçekleştirilen kampanya kapsamında, 393 bin TL'den başlayan fiyatlarla 24 ay yüzde 0 faiz ve 120 aya kadar 0.70 faiz oranıyla konut sahibi olma imkânı veriliyor. Proje, 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde toplamda 431 konut, 16 ticari alandan oluşuyor.


Habertürk Ek 


Geri Dön