24 / 04 / 2024

Brooklyn Park nerede?

Brooklyn Park nerede?

Firma: Selimoğlu - Pana Ortaklığı

Proje: Brooklyn Park Fikirtepe

E-5 ve TEM otoyollarının yanı başında bulunan Brooklyn Park'ta teslimlerin 2017 yılı Ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Projede fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor. Peki Brooklyn Park nerede?



"Brooklyn Park nerede?" sorusuna İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy yanıtını verebilmek mümkün. Proje Selimoğlu Group ve Pana Yapı ortaklığında inşa ediliyor. 


Brooklyn Park Kadıköy'de daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edidli. Projenin 2017 yılı Ocak ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Fikirtepe Brooklyn Park'ın sosyal donatı alanları arasında; güvenlik, otopark, spor alanları, sauna, fitness center, buhar odası, peyzaj alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu bulunuyor. 


Dairelerin 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Brooklyn Park Residence E-5 ve TEM otoyollarına yakın bir bölgede yer alıyor. Proje 731 daire ve 13 ticari birimden oluşuyor. 


Brooklyn Park Evleri ödeme planı hakkında bilgi almak için 444 80 11 numaralı telefondan satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Projede konutların alanları 55 ile 255 metrekare arasında değişiyor. 


Brooklyn Park nerede?

Ulaşım: Mandıra Caddesi No: 212 Fikirtepe - Kadıköy / İstanbul


Fikirtepe Brooklyn Park iletişim

Telefon: 444 80 11

Web: http://brooklyn.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön