28 / 03 / 2024

Brooklyn Park'ta avantajlı kampanya devam ediyor!

Brooklyn Park'ta avantajlı kampanya devam ediyor!

Yeni Fikirtepe'de hayata geçirilen Brooklyn Park'ta, Adalar ve Kalamış manzarasına hakim özel dairelerin yanı sıra geniş teraslı, yeşille iç içe daire seçenekleri de yer alıyor.



Estetik mimarisi ve kaliteli donatılarıyla bölgede dikkat çeken bir hale gelen 'Brooklyn Park'ta Adalar ve Kalamış manzarasına hakim özel dairelerin yanı sıra geniş teraslı ve yeşille iç içe daire seçenekleri de yer alıyor. 113 bin metrekarelik inşaat alanına sahip "Brooklyn Park'ta 731 konut ve 13 ticari ünite yer alıyor. Sosyal yaşam ve spor alanlarına geniş yer verilen projenin 14 bin 500 metrekarelik toplam arsasının 5 bin 200 metrekaresi peyzaja ayrılmış durumda. 


Bölgedeki projeler içinde en fazla sosyal tesis alanına sahip olma özelliği taşıyan Brooklyn Park; açık ve kapalı yüzme havuzları, fıtness, sauna, buhar odası, tenis kortu, hamam ve her türlü ihtiyacın karşılanabileceği bir alışveriş merkezini de bünyesinde barındırıyor. 


Kentsel dönüşüm hareketi çerçevesinde pilot bölge olan Yeni Fikirtepe'de Pana Yapı tarafından hayata geçirilen "Brooklyn Park', bölgenin en hareketli noktasında yer alıyor. 


E-5 ve TEM otoyollarına, Boğaziçi ile FSM köprülerine,  Marmaray  ve Avrasya Oto Tüneli'ne, metrobüs ve deniz otobüsüne çok yakın bir noktada yer alan Yeni Fikirtepe, ulaşım açısından da önemli avantajlara sahip. Yakın çevredeki alışveriş merkezleri, beş yıldızlı oteller, hastane ve üniversiteler ile Yeni Fikirtepe sakinlerinin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek şekilde yükseliyor. 


2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan ve yüzde 80"i satılmış durumdaki projede '60 ay, 0 faiz' kampanyası devam ediyor. 


Diriliş Postası


Geri Dön