24 / 04 / 2024

BTC inşaat- MG Proje Esenpark Plaza iletişim!

BTC inşaat- MG Proje Esenpark Plaza iletişim!

Firma: BTC İnşaat ve MG Proje

Proje: Esenpark Plaza

BTC inşaat- MG Proje Esenpark Plaza iletişim bilgilerine ve açık adresine haberimizden ulaşabilirsiniz. Esenpark Plaza Esenyurt projesinde ofislerin ödemeleri yüzde 15 peşinattan sonra 40 ay sıfır faiz olarak yapılıyor...




Esenpark Plaza projesi İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt ilçesinde inşa ediliyor. Esenyurt  Esenpark Plaza  projesi  BTC İnşaat ve MG Proje  işbirliğiyle hayata geçiriliyor. BTC inşaat- MG Proje Esenpark Plaza iletişim bilgilerinden önce projeden bahsedelim.


Esenyurt Esenpark Plaza projesi 2 bin 770 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Esenpark Plaza Esenyurt projesi 6 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor. Esenpark Plaza Esenyurt teslim tarihi 18 ay sonra olarak belirlendi.


BTC inşaat- MG Proje Esenpark Plaza iletişim için 0212 852 65 55 numaralı telefonu arayarak Esenpark Plaza Esenyurt satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Esenyurt Esenpark Plaza ofis fiyatları 145 bin liradan başlıyor.


Esenyurt Esenpark Plaza projesi 48 adet ofis ve 20 adet mağazadan meydana geliyor. Esenyurt Esenpark Plaza ofis büyüklükleri 72 metrekare ile 87 metrekare arasında değişiyor. Esenpark Plaza Esenyurt'ta mağazalar 141 metrekare ile 2 bin 500 metrekare arasında tasarlandı.


Metrekare birim fiyatının 2 bin liradan başladığı Esenpark Plaza Esenyurt ödeme koşulları kapsamında yüzde 15 peşinat veriliyor. Kalan tutar 40 ay sıfır faiz olarak firma bünyesinde ödeniyor. Esenpark Plaza Esenyurt projesi 2 bin 770 metrekare arsa alanında yükseliyor.


Esenpark Plaza Esenyurt nerede?

Esenpark Plaza Esenyurt adres :  19 Mayıs Bulvarı No:20 Esenyurt - İstanbul


BTC inşaat- MG Proje Esenpark Plaza iletişim

Telefon: 0212 852 65 55

Web adresi: www.esenparkplaza.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön