25 / 04 / 2024

BTicino ile 2099’un yaşam alanlarında enerji kullanımı ve yönetimini tasarla!

BTicino ile 2099’un yaşam alanlarında enerji kullanımı ve yönetimini tasarla!

BTicino, mimarlık, tasarım ve de güzel sanatlar bölümlerinde okuyan lisans öğrencilerinin katılacağı, " 2099 Yaşam Alanlarında Enerji Kullanımı ve Yönetimi " için tasarım yarışması düzenliyor...



Konut, ofis ve interkom sistemlerinde yenilikçi, elektrik altyapı ve tesisatında dünya lideri Legrand Grup bünyesinde yer alan ve estetiği ile göz dolduran İtalyan BTicino, lisans öğrencilerinin katılım göstereceği tasarım yarışması ile hem yarıştıracak hem de kazandıracak. 


Mimarlık, tasarım ve güzel sanatlar bölümlerinde okuyan lisans öğrencilerinin katılacağı, "2099 Yaşam Alanlarında Enerji Kullanımı ve Yönetimi" adlı tasarım yarışması ile BTicino, geleceğin mimarları ve endüstriyel tasarımcılarından hayal güçleri ile sınır tanımamalarını istiyor.


Öğrencilerin yaratıcılık ve yeteneklerini sergileyeceği tasarım yarışması, 6 Ocak 2014 tarihinde BTicino ve Legrand sosyal medya hesaplarından  yapılacak duyurular ile başlıyor. Öğrenciler BTicino Facebook hesabından ilgili formu doldurarak yarışmaya katılım gösterebilecekler.  Aynı zamanda bireysel veya  grup olarak katılabilecekleri yarışmanın projeleri, en geç 28 Şubat 2014 tarihine kadar hem dijital olarak Bticino Türkiye Facebook sayfasına yüklenecek hem de matbu olarak Legrand Şişhane Ofisin açık adresine posta/kargo yoluyla teslim edilecek.  3-7 Mart 2014 haftası katılımcıların projeleri,  değerli mimarlar, üniversite öğretim üyeleri ve BTicino yöneticilerinden oluşan büyük jürinin değerlendirilmesine sunulacak. 10-14 Mart 2014 haftası yarışmanın sonuçları BTicino sosyal medya hesaplarından duyurulacak. Yarışmada ilk 3'e giren proje sahipleri 9/13 Nisan 2014 tarihlerinde İtalya Milano'da yapılacak olan Salone Internazionale del Mobile ve Salone Internazionale del Complemento d'Arredo fuarlarını (mobilya dekorasyon, tasarım fuarlarına) 2 günlük ziyaret edecek ve İtalya Varese'de bulunan BTicino Üretim Tesisleri ve BTicino Showroom'una bir günlük ziyaretten oluşan bir İtalya seyahatine katılmaya hak kazanacak.



Geri Dön