23 / 04 / 2024

Adanuspark, Penthouse tipi özel yaşam alanlarında evler natamam teslim ediliyor!

Adanuspark, Penthouse tipi özel yaşam alanlarında evler natamam teslim ediliyor!

Adanuspark, Penthouse tipi özel yaşam alanlarında evler natamam teslim ediliyor. Natamam oldukları için sahiplerinin özgürce planlayabileceği 350 metrekarelik Penthouse 'lar adalar ve deniz manzarası izlenebiliyor.




Çukurova Gayrimenkul imzalı Adanuspark, Penthouse tipi özel yaşam alanlarında evler natamam teslim ediliyor. Natamam oldukları için sahiplerinin özgürce planlayabileceği 350 metrekarelik Penthouse'lar adalar ve deniz manzarası izlenebiliyor. Ev almak isteyenler isterlerse peşinatı ve kredi taksitlerini bir yıl sonra ödeyebiliyor. 

Ulaşım yolları üzerinde Sabiha Gökçen Havaalanı'na 10-15 dakika, Kartal İstanbul Deniz Otobüsleri'ne ve Kartal Demiryolu îstasyonu'na araçla 5 cfakika uzaklıkta bulunan Adanuspark, Kartal-Kadıköy metro durağına 500 metrelik yürüme mesafesinde. 


Yüzde 80'ninin yeşil alana ayrıldığı Adanuspark'ta daire sahiplerinin kullanabileceği hobi bahçesi yer alıyor. Güneşlenme terası, yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, koşu parkurlan, yürüme parkurları, basketbol sahası, fitness salonu, hobi salonu ve kafe gibi pek çok sosyal imkânın bir arada sunulduğu Adanuspark'ta kapalı otopark alanı da mevcut. 


Bugün


Geri Dön