26 / 04 / 2024

Adanuspark teslimleri

Adanuspark teslimleri

Adanuspark, Penthouse tipi özel yaşam alanlarında evler natamam teslim ediliyor. Natamam oldukları için sahiplerinin özgürce planlayabileceği 350 metrekarelik Penthouse 'lar adalar ve deniz manzarası izlenebiliyor.

Adanuspark'ta metrekaresi 3 bin 300 lira!

Kartal’ın lüks ve konforu yeniden yorumlayan ayrıcalıklı projesi Adanuspark, kiracıların yüzünü güldüren yepyeni bir kampanyaya start verdi. Adanuspark projesinde yer alan konutların metrekaresi 3 bin 300 liradan başlıyor...

TOKİ Burdur Tefenni teslimleri bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Burdur Tefenni Belediye Projesi kapsamında satışa sunulan 216 adet direnin teslimleri bugün başladı. Teslimler 23 Ekim 2014 tarihine kadar devam edecek.

Batışehir 2. Etap teslimleri Ferhat Göçer konseriyle kutlanacak!

Egeyapı Group, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ve diğer bir TOKİ iştiraki olan Emlak Pazarlama İnşaat A.Ş’nin (EPP) işbirliğiyle gerçekleştirdiği Batışehir projesinde 2. etap teslimleri 12 Ekim'de gerçekleştirilecek.

My Newwork Ataşehir'de ofis teslimleri 2016 sonunda!

My Newwork Ataşehir'de yer alan ofislerin teslimleri 2016 yılının sonunda yapılacak. 30 milyon dolarlık yatırım bedeline sahip olan My Newwork Ataşehir projesinin toplam alanı 10 bin metrekare...

Stüdyo 24'te anahtar teslimleri devam ediyor!

Cathay İleri Projeler tarafından Ispartakule’de hayata geçirilen Stüdyo 24’ te Anahtar Teslimleri tecrübesi ve bilgi birikimiyle sektörünün i,lki Boğaziçi Yönetim A.Ş farkıyla devam ediyor.

216 Butik Çekmeköy’ün ikinci etabında ev teslimleri başladı!

216 Butik Çekmeköy’ün ikinci etabında ev teslimleri başladı. 216 Yapı imzasıyla Çekmeköy’de hayat bulan 216 Butik Çekmeköy’ün ikinci etabı da tamamladı. İkinci etapta yer alan 76 daire sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Egeboyu'nda ikinci etap teslimleri başladı!

Sinpaş GYO'nun butik markası Eviya Gayrimenkulun, Ege konseptinde hazırladığı ilk projesi EgeBoyu'nda ikinci etap konut teslimleri başladı. Yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de satışlar devam ediyor.

Fi Yapı teslimleri!

Fi Yapı teslimleri kapsamında projelerin teslimlerine başlanacak. 2 bin 689 adet aire ve ticari alanları teslim edecek olan firma 28 Eylül Pazar günü FiTower ve FiYaka Kırıkkale projelerinde kokteyl düzenliyor...

Sinpaş İncek Life’ta ev teslimleri devam ediyor!

Sinpaş İncek Life’ta ev teslimleri devam ediyor. Geliştirdiği projelerle bulunduğu bölgelere değer katan Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeşille maviyi buluşturduğu İncek Life, Ankara’nın havası değiştiriyor.

Sancaktepe Egeboyu’nda ikinci etap teslimleri başladı!

Sinpaş GYO’nun butik markası Eviya Gayrimenkul’ün, Ege konseptinde hazırladığı ilk projesi EgeBoyu’nda ikinci etap konut teslimleri başladı. Ege Boyu projesi kapsamında toplam 672 konut yer alıyor.

Egeboyu’nda ikinci etap teslimleri başladı!

Sinpaş GYO’nun butik markası Eviya Gayrimenkul’ün, Ege konseptinde hazırladığı ilk projesi EgeBoyu’nda ikinci etap konut teslimleri başladı. Yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de satışlar devam ediyor...

Ege Boyu'nda ikinci etap teslimleri başladı!

Sinpaş GYO'nun butik markası Eviya Gayrimenkul’ün, Ege konseptinde hazırladığı ilk projesi EgeBoyu’nda ikinci etap konut teslimleri başladı. Yeni satışa sunulan sınırlı sayıda daire için de satışlar devam ediyor.

Sinpaş İncek Life’ta ev teslimleri başladı!

Geliştirdiği projelerle bulunduğu bölgelere değer katan Sinpaş GYO ’ nun yeşille maviyi buluşturduğu İncek Life, Ankara ’ nın havası değiştiriyor. Sinpaş İncek Life’ta ev teslimleri başladı...

Gül Park Butik teslimleri ne zaman?

Lokasyon olarak; İstanbul Avrupa yakası Avcılar bölgesinde yaşama geçirilen Gül Park Butik teslimleri ne zaman sorusuna yanıt olarak 6 ay sonra deniliyor. Projede yer alan dairelerin satışlarına başlandı...

Adanuspark teslimleri Haberi

Adanuspark teslimleri


Çukurova Gayrimenkul imzalı Adanuspark, Penthouse tipi özel yaşam alanlarında evler natamam teslim ediliyor. Natamam oldukları için sahiplerinin özgürce planlayabileceği 350 metrekarelik Penthouse'lar adalar ve deniz manzarası izlenebiliyor. Ev almak isteyenler isterlerse peşinatı ve kredi taksitlerini bir yıl sonra ödeyebiliyor. 

Ulaşım yolları üzerinde Sabiha Gökçen Havaalanı'na 10-15 dakika, Kartal İstanbul Deniz Otobüsleri'ne ve Kartal Demiryolu îstasyonu'na araçla 5 cfakika uzaklıkta bulunan Adanuspark, Kartal-Kadıköy metro durağına 500 metrelik yürüme mesafesinde. 


Yüzde 80'ninin yeşil alana ayrıldığı Adanuspark'ta daire sahiplerinin kullanabileceği hobi bahçesi yer alıyor. Güneşlenme terası, yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, koşu parkurlan, yürüme parkurları, basketbol sahası, fitness salonu, hobi salonu ve kafe gibi pek çok sosyal imkânın bir arada sunulduğu Adanuspark'ta kapalı otopark alanı da...