28 / 03 / 2024

Adanuspark'ta metrekaresi 3 bin 300 lira!

Adanuspark'ta metrekaresi 3 bin 300 lira!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Adanus Park

Kartal’ın lüks ve konforu yeniden yorumlayan ayrıcalıklı projesi Adanuspark, kiracıların yüzünü güldüren yepyeni bir kampanyaya start verdi. Adanuspark projesinde yer alan konutların metrekaresi 3 bin 300 liradan başlıyor...



Kartal’ın lüks ve konforu yeniden yorumlayan ayrıcalıklı projesi Adanuspark, kiracıların yüzünü güldüren yepyeni bir kampanyaya start verdi. Adanuspark’tan daire alanlara peşinatlarını bir yıl sonra ödeme imkanı sunan kampanyada kredi taksitleri de bir yıl sonra başlıyor. Yaşamın başladığı,  Çukurova Gayrimenkul  imzalı Adanuspark yeni kampanyasıyla peşinat ve kredi ödemeden hemen taşınma fırsatı sunduğu için özellikle kiracıların ev sahibi olmasını kolaylaştırıyor.


Yeni kampanyalarıyla kira ödeyen ya da herhangi bir kredisi olanların yeni bir peşinat ya da kredi ödemeden ev sahibi olabileceklerini belirten Çukurova Gayrimenkul Satış Müdürü Nuray Yıldız, kampanyanın sadece ev sahibi olmak isteyenler için değil yatırımcılar için de avantajlı olduğunu söyledi. Nuray Yıldız, “Merkezi bir konumda bulunan Adanuspark’ta konutlar 3 bin 300 TL’den başlayan metrekare fiyatlarıyla satışa sunuluyor. Brüt kullanım alanı 73 metrekare olan 1+1 dairelerin bulunduğu Adanuspark’ta 2+1, 3+1 ve 5+1 daire seçenekleri de mevcut.” dedi.


Adalar manzaralı Adanuspark metroya 500 metre yürüme mesafesinde


Dairelerin yüzde 70’inin adalar ve deniz manzaralı olduğu Adanuspark, Kartal Real AVM’nin hemen yanında yer alıyor. Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10-15 dakika, Kartal İstanbul Deniz Otobüslerine ve Kartal Demiryolu İstasyonu’na araçla 5 dakika uzaklıkta bulunan Adanuspark, Kartal-Kadıköy metro durağına 500 metrelik yürüme mesafesinde.


Yüzde 80’i yeşil alan olan Adanuspark’ta hobi bahçesi de var


Yüzde 80’ninin yeşil alana ayrıldığı Adanuspark’ta daire sahiplerinin kullanabileceği hobi bahçesi yer alıyor. Güneşlenme terası, yarı olimpik açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, koşu parkurları, yürüme parkurları, basketbol sahası, fitness salonu, hobi salonu ve kafe gibi pek çok sosyal imkânın bir arada sunulduğu Adanuspark’ta kapalı otopark alanı da mevcut. 


Web: www.adanuspark.com                    

Telefon: 0216 671 14 14


projeye sor



Geri Dön