19 / 04 / 2024

AKS Yapı Şerifali projesinde metrekaresi 3 bin 300 TL! Yeni proje!

AKS Yapı Şerifali projesinde metrekaresi 3 bin 300 TL! Yeni proje!

Firma: AKS Yapı

Proje: Şerifali projesi

Ümraniye Şerifali'de yeni bir konut projesi inşa ediliyor. AKS Yapı tarafından hayata geçirilecek olan proje 500 konuttan oluşacak. AKS Yapı Şerifali projesine dairelerin metrekaresi 3 bin 300 liradan başlıyor...



Bugüne kadar bir çok konut projesi inşa eden  AKS Yapı  yeni bir konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçecek olan AKS Yapı Şerifali projesinin ismi henüz açıklanmadı. 


Toplamda 500 konutluk bir proje olacak olan AKS Yapı  Şerifali projesi  1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinden meydana gelecek. Projede daha çok 1+1 konutlar yer alacak. AKS Yapı Şerifali projesinde ticari birimler de yer alacak. 


AKS Yapı Şerifali projesi fiyat!


Ümraniye Şerifali'de konumlandırılacak olan projede metrekare birim fiyatı 3 bin 300 liradan başlıyor.


Henüz lansmanının gerçekleştirilemediği AKS Yapı Şerifali projesinde fiyatlar lansmandan sonra metrekaresinin en az 4 bin liradan başlaması bekleniyor.


E-5 yoluna oldukça yakın bir mesafede hayata geçirilecek olan AKS Yapı Şerifali projesi Canan Residence projesinin de hemen çaprazında kalıyor. Proje, yine AKS Yapı'nın inşa ettiği Sarrisa Evleri'ne de çok yakın mesafede hayata geçiriliyor. Henüz banka kredisi kullanılamayan AKS Yapı Şerifali projesinde dairenin bedelinin yüzde 50'si ödeniyor. Geri kalan tutar ise vadelendirilebiliyor.


AKS Yapı Merkez Ofis Adres: 


Turcan cad. Hisar Sok. No:21 

34775 Şerifali - Ümraniye / İSTANBUL


AKS Yapı Telefon: 0216 313 45 82

AKS Yapı Web: www.aks-yapi.com


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön