23 / 04 / 2024

aks yapı ümraniye

aks yapı ümraniye

İstanbul'un en kalabalık ikinci ilçesi olan Ümraniye'de 2014 yılında 4 proje satışa çıkacak. Satışa çıkacak Smart City, Relux Suit Office, AKS Yapı Ümraniye ve Çakmak Köprüsü projelerine haberimizde yer verdik

AKS Yapı Şerifali projesinde metrekaresi 3 bin 300 TL! Yeni proje!

Ümraniye Şerifali'de yeni bir konut projesi inşa ediliyor. AKS Yapı tarafından hayata geçirilecek olan proje 500 konuttan oluşacak. AKS Yapı Şerifali projesine dairelerin metrekaresi 3 bin 300 liradan başlıyor...

Ümraniye Atatürk Mahallesi'ndeki 18 bin 400 metrekarelik rezerv yapı alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Ümraniye Atatürk (İstiklal) Mahallesi Rezerv Yapı Alanına (18 bin 400 metrekare) İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

Gürtaş Yapı'dan Ümraniye'ye 636 konutluk yeni proje geliyor!

Gürtaş Yapı Ümraniye'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 636 yeni konutun yer alacağı proje 2 milyar 967 milyon 249 bin 48 TL'ye mal olacak.

Referans Ümraniye'nin ruhsat başvurusu yapıldı! Kiler GYO'dan Ümraniye'ye 313 konut ve 46 ticari ünite geliyor!

Kiler GYO tarafından Referans Ümraniye projesine ilişkin yapı ruhsatı başvurusunun yapıldığı belirtildi. İşte ayrıntılar...

Referans Ümraniye geliyor! Kiler GYO-Biskon Yapı'dan Emlak Konut GYO arazisine 341 konut ve ve 46 dükkanlık yeni proje!

Referans Ümraniye projesi için düğmeye basıldı. Kiler GYO-Biskon Yapı Referans Ümraniye projesi 592 milyon 758 bin 693 TL'ye mal olacak.

Yapı ruhsatı verilen bina sayısı ilk çeyrekte yüzde 0,7 arttı! Kentsel dönüşümde ilk sırada Ümraniye var! 

TÜİK verilerine göre, yapı ruhsatı verilen bina sayısı ilk çeyrekte yüzde 0,7 arttı. İstanbul’da kentsel dönüşüm faaliyetleri hızlandırılırken, çalışmaların yoğunlaştığı bölgelerin başında Ümraniye bulunuyor. 

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Aks İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Aks İstanbul Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi Pendik'te Yücel Bulut tarafından kuruldu.

Sur Yapı Ümraniye 15 soruda tüm detaylarıyla!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Ümraniye projesinin ayrıntıları belli oldu! Yeni yatırımlar için start veren Sur Yapı, Ümraniye projesiyle 382 konut hayata geçirecek. İşte Sur Yapı Ümraniye 15 soruda tüm detaylarıyla...

Sur Yapı Ümraniye projesi nerede? Sur Yapı Ümraniye fiyat listesi!

Sur Yapı Ümraniye projesi nerede sorusunun yanıtı ve Sur Yapı Ümraniye fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Ümraniye projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Sur Yapı Ümraniye projesiyle 378 yeni konut geliyor! Beklenen proje için düğmeye basıldı!

Yeni yatırımlar için start veren Sur Yapı, Ümraniye projesiyle 378 konut inşa edecek. Söz konusu proje 248 milyon 980 bin 288 TL'ye mal olacak.

Ümraniye Hekimbaşı Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Hekimbaşı Mahallesi Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ümraniye Site Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Site (Eski Çakmak) Mahallesi Rezerv Yapı Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

aks yapı ümraniye Haberi

aks yapı ümraniye

1-) Smart City, ön talep topluyor!


Smart City projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de yükseliyor. Ön talep toplanan proje, Si Yapı tarafından inşa ediliyor. 


200 konuttan meydana gelen projeden dairelerin alanları 70 metrekareden başlıyor ve 200 metrekareye kadar yükseliyor. 


Smart City projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Smart City iletişim

Tel : 0212 853 99 27

Web: www.siyapi.com.tr


2-) Relux Suit Office bu yılın ilk çeyreğinde başlayacak!


Relux Suit Office projesi, Buyaka AVM'nin hemen yanında yükseliyor. Proje; Altunbüken İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Bu yılın ilk çeyreğinde başlayacak projenin toplam kapalı alanı 10 bin 100 metrekare. Proje; Finans Merkezi'ne de yakın konumda yer alıyor. 


22 katlı tasarlanan proje kapsamında rezidans daireler...