25 / 04 / 2024

Sun Flamingo Park Güneşli'de metrekaresi 3 bin 800 TL! Yeni proje!

Sun Flamingo Park Güneşli'de metrekaresi 3 bin 800 TL! Yeni proje!

Firma: Sun Turizm A.Ş

Proje: Sun Flamingo Park

Sun Flamingo Park Güneşli projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 800 TL olarak belirlendi. Sun Flamingo Güneşli projesinde ödemeler banka kredisi ile 24 ay vade farksız yapılabiliyor...




Sun Flamingo Park projesi  Sun Turizm A.Ş  tarafından İstanbul'un Avrupa yakasında Güneşli bölgesinde hayata geçiriliyor.  Sun Flamingo Park  Güneşli projesi 122 adet konut ve 12 adet ticari birimden meydana geliyor.


Toplam inşaat alanı 28 bin 341 metrekare olan Sun Flamingo Park Evleri projesi 2 blok olarak inşa ediliyor. Sun Flamingo Evleri Güneşli projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 800 TL olarak belirtiliyor.


Tüm dairelerde ebeveyn banyosu bulunan Sun Flamingo Evleri Güneşli projesinde 2+1 daireler brüt 135 metrekare, 3+1 daireler brüt 180 metrekare büyüklüğe sahip. Sun Flamingo Park'ta A blok cadde ve peyzaj manzaralı, B blok peyzaj manzarasına sahip.


18 ayda teslim edilmesi hedeflenen Sun Flamingo Güneşli teslim tarihi sözleşmede 24 ay olarak belirtiliyor. Dükkanların satılmayacağı Sun Flamingo Park Güneşli projesinde site yönetimi 5 yıl boyunca Sun Turizm A.Ş'de olacak. Bu süre zarfında aidat ücreti dışında sosyal alanların kullanımı için ekstra bir ücret alınmıyor.


Güneşli Sun Flamingo ödemeleri banka kredili olarak ya da firma bünyesinde yapılabiliyor. Sun Flamingo Güneşli ödeme planı kapsamında firma bünyesinde yüzde 25 peşinat sonrasında, 24 ay vade farkı olmadan ayda 2 bin 500 TL ödeme yapılıyor. Kalan konut miktarı için teslimlerde banka kredisi ile taksitli ödemeler başlıyor. 


6 bin metrekaresi yeşile ayrılan Sun Flamingo Park Güneşli projesi içerisinde kardiyo fitness, hamam, sauna, buhar odası, açık ve kapalı yüzme havuzları, spinning salonu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, bankalar, acentalar, cafe, tekno market, eczane, hipermarket, restoran, yürüyüş parkurları, teras bahçeleri yer alıyor.


Sun Flamingo Güneşli görselleri!


Sun Flamingo Güneşli nerede?

Sun Flamingo Güneşli adres : Evren Mah. Fevzi C¸akmak cad. No. 15 Güneşli - Bağcılar / İstanbul



Sun Flamingo Güneşli satış ofisi

Tel: 0212 651 04 33

Web: http://www.sunflamingo.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön